Zey TV Yeni yarışma "En İyi Ben Seçerim"

Severim ama öyle fanı olacak kadar değil, yine de kötü bir filmini izlemedim şu ana kadar adam efs.

Bu mesajdan sonra Eros katilmaya karar verir ve forumu Kemal Sunal sahnelerine bogmaya baslariz yarin aksam

Kemal Sunal olmadığı zaman ne olacak?
Kemal Sunal konusunda da zerrece güvenmiyorum foruma.
Herkes Kemal Sunal ile gelecek, sana LM desem ?

Bu mesajdan sonra Eros katilmaya karar verir ve forumu Kemal Sunal sahnelerine bogmaya baslariz yarin aksam

Herkes Kemal Sunal ile gelecek, sana LM desem ?

Benim mesajla ne ilgisi var anlamadım?
Herhalde benim jüri olmayacağımı biliyorsun yani benden fayda gelmez Kemal ağabeye.
Ama adamın adı yeter, şanı yeter. Böyle bir adamın elenmesi skandal olur.

yarismaci olsana sen

jüri olarak bas tacimsin ama yarismaci olsan güzel olur
yarışmacı olmam imkansız ama jürilik tam benlik iş orası kolay yani ben zaten doğal jüriyim
bir şey seçilecekse bir seslen gelirim

Benim mesajla ne ilgisi var anlamadım?
Herhalde benim jüri olmayacağımı biliyorsun yani benden fayda gelmez Kemal ağabeye.
Ama adamın adı yeter, şanı yeter. Böyle bir adamın elenmesi skandal olur.
formati bilmiyorsun
sadece bir haftalik herkes Kemal Sunal ile yarisacak belki. öyle bir dusuncem var. seni ilerde dusunuyorum juri olarak

yarışmacı olmam imkansız ama jürilik tam benlik iş orası kolay yani ben zaten doğal jüriyim
bir şey seçilecekse bir seslen gelirim
tamam etiketlerim seni zamani gelince, gerci herzaman gel ve senin oyu son aciklarim

formati bilmiyorsun
sadece bir haftalik herkes Kemal Sunal ile yarisacak belki. öyle bir dusuncem var. seni ilerde dusunuyorum juri olarak

tamam etiketlerim seni zamani gelince, gerci herzaman gel ve senin oyu son aciklarim
işte bu muhteşem oldu assolist olduğumu hatırlatmama gerek yoktu zaten direk anladın olayı
en son ben çıkarım her zaman

formati bilmiyorsun

Leyla ile Mecnun yarıştığında bile uzak kalmıştım, yine Leyla ile Mecnun tek olsa yine uzak kalırım, yani bu tür yarışmalarda pasif izleyici olmayı tercih ediyorum.
Şarkı yarışmalarında da eğer yarışmıyorsam az şarkıcı kaldığı haftalarda konuk oluyorum.

şimdi geriye bir tek yarışmayı anlamak kaldı onuda üç beş güne çözerim kesin
ilk haftadan anlarsin sen 😉 bu sarki benimi dusun, ilk haftalar sinema dizi ve reklam filimleri ile gelecek yarismacilar

iste bende seni ozamanlara dusunuyorum
yarismaci azalinca sarkilara gececez. zaten 12 yarismaci olacak ve 3. hafta 3 kisi elenip 9 kisi kalacaklar
benim yarismam 1 ay sürecek tek

ilk haftadan anlarsin sen 😉 bu sarki benimi dusun, ilk haftalar sinema dizi ve reklam filimleri ile gelecek yarismacilar
şimdi tekrar okudum üstteki paragrafta anlatılanları anlar gibi oldum içimi nasıl bir sevinç kapladı anlatamam
ama yazıyı aşağı doru okumaya devam ettikçe yine karıştı işler bir karamsarlığa kapıldım ama olsun ben çözeceğim bu işi

şimdi @Tolstoyevski de son yarım saattir burda sanırım o da 15. kez okuyor konuyu benden önce çözerse olayı kendimi kötü hissedeceğim

Gülizar içindir
dizide görunce istahim cekti her nekadar sevmesemde helva
biraz yedim haha

seninle özel ilgilenecem ben. Merak etme cabucak anlarsin

Yarın 1. haftamızı başlatıyorum. Bazı detaylar değişti gelen isteklere göre. Yarın öğleden önce birinci hafta konumuzu açıyorum ve konseptinide bildireceğim. Akşama kadar sahne seçme vaktiniz olacak ve akşam 8 de etiketkediğimde sahnelerinizi geceye kadar paylaşma vaktiniz olacak. Aynı sahneyi paylaşan olursa öncelik hakkı ilk paylasana ait olacak

Gece oylama başlatılacak.
Herkese gereken kolaylığı sağlamaya çalışacağim. Ayrıntılar yarın

@destere @Bully @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane @FaJi @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @MEnes @MasacRE- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @MayısKralı @Çiğdem- @turkuazz @OzaN @Aserat @mesmeso61 @batuhankaralar @berkann @tolgab @dreamy

Yani 8'den sonra seçimler başlayacak? Yarın yolculuk yapacağım. Gündüz olmasında 🙂