Yeni Yılın İlk Dizisi Netflix'ten: Altered Carbon

Budamı süperkahraman kısaca konusunu çıtlatsana

sende netflix yokmuydu dark dizisine başla

purefoy için geldin şimdi konuyu merak etmiş gibi yapıyor hogatha

Aklımda o dizi Starnger Things gibi diyorlar.Alternatif gibi bişeymiş. Haftaya başlıcaktım ilk bölüme.
başladığında haberim olsun aynı anda başlayalım zaten başlayınca çabuk tüketiyoruz birbirimize selam vermeden diziyi bitirmiş oluruz

ST'nin 2. sezonunu da izlemedim daha
Önce ST sonra Dark sonra Mindhunter da izleyebilirim sırası fark etmez de yaza kadar bekleyemem tabi
Dark'dan sonra Mindhunter'ı izleriz dersen bekletebilirim biraz daha

Hafızanı ölmeden önce başka bedene aktırıyorsu. Yani çirkin misin daha guzel bedene geçiyorsun senin anlyacağın bu

başladığında haberim olsun aynı anda başlayalım zaten başlayınca çabuk tüketiyoruz birbirimize selam vermeden diziyi bitirmiş oluruz
Haftaya cumartesi diyorum. da @MasacRE- ne diyorsun?
ST'nin 2. sezonunu da izlemedim daha
Önce ST sonra Dark sonra Mindhunter da izleyebilirim sırası fark etmez de yaza kadar bekleyemem tabi
Dark'dan sonra Mindhunter'ı izleriz dersen bekletebilirim biraz daha
İşte sen de tam benim düzende gidiyorsun. Önce ST sonra dark
Dediğim gibi Mindhunterı yaza atasım var ama topluluga uyarım

mindhunter ın konusu bana soğuk geldi fbı lı oğlanlar değilde kötüler başrolde olsa daha bir izleyesim gelecekti
yinede imdb yüksekmiş bir bakarım arada

@MasacRE- e çok hevesimi kaçırdı dizide birşey yok izleme diyor
onu boşver sen beni dinle onunla değil benimle ortak dizilerin daha çok demekki biz aynı tarz dizileri seviyoruz
masacre minik hantır izleyelim diyor ona katılırsan yandın

niye haftaya ? neyse ben zaten vikings izleyeceğim başladığınızda hber verin başlayalım

İlk bölüme en azından bakacam senin hatrına
daha veletlerin dizisini izleyecez @MasacRE- @Forumdash

Öncesi sonrasından değil de ST'yi sen izledin ondan dedim hafta içi St'yi izlerim sonra haftasonu Dark'ı izleriz o zaman

@destere @Çiğdem- siz de Stranger'ın 2. sezonunu izlemediniz değil mi gelin izleyek onu Harun'un geleceği yok

Outlander bitiyor. Sanırım twd de ara veriyr. Diğer dizilerim zaten araya girdi. Full tempo düşürmeden izlicem ondan

İlk bölüme en azından bakacam senin hatrına
daha veletlerin dizisini izleyecez @MasacRE- @Forumdash
iyi hatırlattınız veletlerin diziside duruyor onu bir an önce aradan çıkaralım hatta durun ben şimdiden başlıyayım izlemeye

Tamam biraz erteledik ama izleyeceğiz Mindhunter'ı söz ver

Outlander bitiyor. Sanırım twd de ara veriyr. Diğer dizilerim zaten araya girdi. Full tempo düşürmeden izlicem ondan
outlander ı biraz erteledim onu seri şekilde izlemek güç olur ama stranger things çok rahat gider şimdi pek yormazda

Tamam biraz erteledik ama izleyeceğiz Mindhunter'ı söz ver
bakacağım ilk bölümüne güzelse devam ederim ama şimdi değil daha ona zaman var

outlander ı biraz erteledim onu seri şekilde izlemek güç olur ama stranger things çok rahat gider şimdi pek yormazda

bakacağım ilk bölümüne güzelse devam ederim ama şimdi değil daha ona zaman var
Outlanderı ertelemekle iyi ettin. ilk 5 bölüme zor yetişmiştim. Ve haftalık eziyete dönüştü bu sezon