Yeni Yılın İlk Dizisi Netflix'ten: Altered Carbon

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Forumdash yeni bir haber konusu açtı

Yeni Yılın İlk Dizisi Netflix'ten: Altered Carbon

2017'yenin bitmesine günler kala yeni yılın ilk dizisi haberi online yayın platformu Netflix'ten geldi.

Netflix'in duyurdugu dizi Altered Carbon, Richard K. Morgan'ın romanından uyarlama olacak. Dizinin başrollerini ise Joel Kinnaman (The Killing) ve James Purefoy (The Following) Tamara Taylor (Bones) üstleniyor.

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:Klasik siberpunk romanından uyarlanan bu yeni dizi günümüzden 300 yıl sonrasında, insan zihninin sayısallaştırıldığı ve bedenden bedene indirildiği bir gelecekte geçiyor. (Netflix)

Altered Carbon 2 Şubat 2018 Cuma günü tüm bölümüyle Netflix platformnda olacak.
İşte O Dizinin Fragmanı

Türkçe Altyazılı Fragman

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
yanlış kişi gelmiş sarah linden gelmeliydi bu vatandaşı sevmezdim zaten stepen kazması işe yaramaz pek

the following i izlemişmiydik ?
Ben ve @sokak sanati izlediğimizi hatırlıyorum
Sen izledin mi bilmiyorum😕 Ama ilk sezon efso, 2. sezon iyiydi son sezon leşe battılar

Ben ve @sokak sanati izlediğimizi hatırlıyorum
Sen izledin mi bilmiyorum😕 Ama ilk sezon efso, 2. sezon iyiydi son sezon leşe battılar
izlemediysemde izlemiş kadar oldum sonunu söylemeyecektin
banada oyuncular tanıdık gibi geldide ben izledimmi izlemedimmi izlemeye yeltenip sevmeyip bıraktımmı yoksa tam hatırlamıyorum

izlemediysemde izlemiş kadar oldum sonunu söylemeyecektin
banada oyuncular tanıdık gibi geldide ben izledimmi izlemedimmi izlemeye yeltenip sevmeyip bıraktımmı yoksa tam hatırlamıyorum
Hee oyunculardan James Purefoy senin Rome dizisinde oynamıştı. Ordan tanıdık yuz gelmiştir

Yani yarısındasın
Ehh yazın izlersin artık

Bu yıl GoT yokmuş zaten yaya yaya izlerim bu diziyi.

Geçen yıl aylarca Friends izlemiştim bu yılda Grey's Anatomy
Şu yan versiyonu pek güzel değil ama çok zenci var.
İzlemem onu

Sen izledin mi sence niye bu kadar sezon sürdü ne zaman final yapacak

Bence dizilere ilk başladiğim yıllarda doktorların yazın verilme sebebiyle izlemiştim
Baktım sezon cok diye House M.D ilgimi çekti
Ona başlamiştim.Daha da fırsatım olmadı.

Dizi tutturmak zor şimdi baktım reytinge haftalık 8milyon izleniyor
Gayet iyi 14.sezona göre

Kaçıncı sezondasın o soap operanın

Rome izlememişmiydin sen? Övüyordun bana habire sana Spartacus'ten bahsedince
rome izledimde 5 yıl önceydi ama episodes izlediğim zaman daha yakın bir zmaan o yüzden dedim aklımda belkide episodes dan kalmıştır

dark diye yeni bir dizi başlamış @Forumdash güzelse başlayalım

Son düzenleme:
rome izledimde 5 yıl önceydi ama episodes izlediğim zaman daha yakın bir zmaan o yüzden dedim aklımda belkide episodes dan kalmıştır

Aklımda o dizi Starnger Things gibi diyorlar.Alternatif gibi bişeymiş. Haftaya başlıcaktım ilk bölüme.

James Purefoy harika olmuş bu adam yine. Çok yakışmış role

Bütçesi de yüksek olacakmış bu dizinin, iyi bir bilim kurgu dizisi geliyor gibi görünüyor

Aklımda o dizi Starnger Things gibi diyorlar.Alternatif gibi bişeymiş. Haftaya başlıcaktım ilk bölüme.
Dark da izlenebilir de Mindhunter var bir de Netflix'in, konusunu açtırmıştım henüz izleyemedim gelin eşlik edin beraber izleyelim

https://fav10.net/forum/threads/mindhunter-dizi-yorumları.272587/

ST'nin tadı damağımda kaldiği için Dark'a haftasonu başlıcam
Mindhunterı yazın mı izlesem diye düşünüyorum. True Detective de yazın başlamişti. Dejavu yaşamak istiyorum

Hoşgelmişte ben bu diziyimi bekliyormuşum benim niye haberim yok
Bekliyorsun mu demişim
Beklediğini düşünseydim ilk konu açtiğimda etiketlerdim. Yabancı dizi izleyenleri etiketledim
The 100 izliyeceğine bunu izle

James Purefoy harika olmuş bu adam yine. Çok yakışmış role
Hala geçiktirmede kararlımısın?