Yeni Watchmen Uyarlamasının Çekimleri Ne Zaman Tamamlanacak?

Yaa nasıl beğenebiliyorsunuz son sezonları
Hadi bacım Çiğdem CW fanı toz kondurmaz da sen nasıl beğeniyorsun dark
İlk 3 sezondan sonra malasef savunamıyorum. Hele son iki sezon
Haklısın, 4-5-6 çok sıkıntılıydı ve 5. sezonda -5. sezon diye hatırlıyorum- uzun bir ara vermiştim diziye. 7. sezonda cidden toparladı gibi(ilk sezonlara yaklaşamaz tabii).

Haklısın, 4-5-6 çok sıkıntılıydı ve 5. sezonda -5. sezon diye hatırlıyorum- uzun bir ara vermiştim diziye. 7. sezonda cidden toparladı gibi(ilk sezonlara yaklaşamaz tabii).
Evet hapishane bölümleri iyiydi. Arrow yorum sayfasında @Çiğdem- e söylemiş olmam gerek. Ben daha çok Oliver'ın karanlık yönlerini seyretmek istiyorum. Hani bunun kolu molu kopacaktı gelecekte filan. Flashta o sahneler gösterilmiş. Sırf oraları izlemek için ite kaka götürüyorum. Şu an ileri zamanlar gösteriliyor. Beklemedeyim sezon finali de olmazsa TWD gibi yarım bırakıcam. Taki beklediğim sahneler gelene kadar

Yaa nasıl beğenebiliyorsunuz son sezonları
Hadi bacım Çiğdem CW fanı toz kondurmaz da sen nasıl beğeniyorsun dark
İlk 3 sezondan sonra malasef savunamıyorum. Hele son iki sezon

Geçen sezonu tam izlemedim zaten son 3 bölümü falan izleyip bitirmiştik ortaları pas geçip

Bu sezon Oliver hapishaneden çıkana kadar iyiydi sonra tekrar eski havaya büründüler çünkü şu çakma ekibi görmeyi artık istemiyorum bir kurtulamadık gitti ve Laurelden