Yeni Tanıtımlar (Mix Yapım)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,594
Puanı
1,061
Mix Yapım olarak 3 dizimden 2'sini ortağı olduğum kanal TVen'de yayınlayacağım.

İlk dizi uzun süredir beklemede olan İktidar Oyunu:Nurbanu.

Kadroda yer alan :
  • Ezio,destere,Polyanna,secquın,Şirin,endgame,Southe rn,kaan 955,gltsry,nurhayat gibi üyelerin artık forumda olmamaları;
  • *Dream*, cevaa gibi isimlerin foruma sık uğramamaları
  • primavera'nın tükenmişlik sendromuna yakalanması nedeniyle ünlü yerli ve yabancı oyunculardan oluşan yeni bir cast hazırladım.
Müzikal-gençlik-drama-komedi dizimin adının Eziklerin Yükselişi olmasına karar verdik. Forumda yeterli kız üye olmadığında ve daha yeni bir iş olduğundan kadroda çok sayıda eksik var,katılmak isteynler konuya yazabilir.
Revan'ın kanalına sattığım Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu ise perşembe günü saat 21:45 yayınlanacak.Yani kendi gününde,kendi saatinde.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bu dizi icin? Yani rol alacagm dedigimi hatirlamiyorum. Benim rol almami istiyorsan diziyi Kanal D'de yayinla ve yonetmeni de ben olayim. Yoksa unut beni. :F

- - - Ekleme - - -

Mert, sen Valla bozmussun benle kafayi. :D Ben rol almayacagimi dedim yani. :F

o konu konuşulurken saat 4 ü geçmişti evet dedin diye hatırlıyorm (b)

Bu dizi icin? Yani rol alacagm dedigimi hatirlamiyorum. Benim rol almami istiyorsan diziyi Kanal D'de yayinla ve yonetmeni de ben olayim. Yoksa unut beni. :F

- - - Ekleme - - -

Mert, sen Valla bozmussun benle kafayi. :D Ben rol almayacagimi dedim yani. :F
Sence bu mesajından "Biz anlasmma saglamis miydik Emre? :smile::biggrin:" kanala dizi transfer etme anlamı çıkmaz mı ben nerden biliyim sizin aranızda ki meseleyi :F

o konu konuşulurken saat 4 ü geçmişti evet dedin diye hatırlıyorm (b)

Yakamoz'da bende hayir demistik ama neyse. :D Eger dizide ahlaki kurallarin disina cikarsan Valla dizinde rol almayi sezon ortasinda birakirim. :F

- - - Ekleme - - -

Haa bak birde dizinin Kanal D'de ekrana gelmesi lazim birde rol alabilmem icin. :F

Cık cık cık, insan bir teklif eder. :) Haberim olmadan diziye almış adama bak. :D

Hulogggg... Beni kaale almadi! :(:) :F
ahlak kuralı demişsin herkesin ahlakı kendine ben nereden bileyim senin neyi yadırgayacağını biraz açıkla o kısmı :F

- - - Ekleme - - -

Cık cık cık, insan bir teklif eder. :) Haberim olmadan diziye almış adama bak. :D

karıştı panpa :F o gece @dizi kolik ve @mrt-06 sabah ezanına ka forumda tuttu kim ne dedi hatırlamıyorum :F bazı roller zaten doğuştan verildi üyelere mesela ozan müdürü canlandıryor pompy kendi gibi anlaşılması güç ama popüler biri prncss ın rolünü ondan başkası canlandırmaz zaten :F

ahlak kuralı demişsin herkesin ahlakı kendine ben nereden bileyim senin neyi yadırgayacağını biraz açıkla o kısmı :F

- - - Ekleme - - -

karıştı panpa :F o gece @dizi kolik ve @mrt-06 sabah ezanına ka forumda tuttu kim ne dedi hatırlamıyorum :F bazı roller zaten doğuştan verildi üyelere mesela ozan müdürü canlandıryor pompy kendi gibi anlaşılması güç ama popüler biri prncss ın rolünü ondan başkası canlandırmaz zaten :F
O geceyi unutamadım zaten. :F

- - - Ekleme - - -

Ne olabilir iste. Turkan Soray kurallari gibi. En fazla opucuk. :F

en sevdiğin oyuncular beren ve hazal değil mi örnek al biraz :F

Beren'i pek sevmem. Ama dizilerini izliyorum, guzel kadin. Oyunculuguda iyi. Hazal'i anlatmaya gerek yok. Kizin guzelligi ruya gibi, oyunculugu da masal... Ama ben benim. Meslegimde birilerini ornek alarak one cikmak istemmiyorum. :D

Ayrica dizi Kanal D'de ekrana gelmezse ve yonetmen ben olmazsam olmaaaz! :F