Yeni Sunucuya Geçiyoruz, Bu Gece Kapalıyız!

Forum Tapatalk'tan girdigimde daha hizlanmis gibi sanki, ama is yerindeki bilgisayardan girdim IE ile cok yavas suanda. Daha tam oturmadi sanirim?!

Forum Tapatalk'tan girdigimde daha hizlanmis gibi sanki, ama is yerindeki bilgisayardan girdim IE ile cok yavas suanda. Daha tam oturmadi sanirim?!

İnternet Explorer değil de, farklı bir internet tarayıcısı ile gir. Gerçi pek bir alakası yoktur. Özel mesajlarını sil mesela. O tür şeylerden de ağırlaşabiliyor. Benim özel mesaj 1000'i geçiyor her türlü ve daha hiç silmedim.

Benim özel mesaj kutum bos, sevenim yok pek 😉
Is yerinde farkli bir tarayici yok maalesef, ama evde dizüstünde Chrome, Firefox ve IE var, artik evde deneyecegim

Benim özel mesaj kutum bos, sevenim yok pek 😉
Is yerinde farkli bir tarayici yok maalesef, ama evde dizüstünde Chrome, Firefox ve IE var, artik evde deneyecegim

Ben bu olayı İnternet Explorer'e bağlarım arkadaş. Sonuç olarak yavaş olmada sınır tanımıyor. Gerçi internetin hızı önemli etken, tarayıcının hızında. En iyisi evde başka bir tarayıcı ile dene. Ben Comado Dragon kullanıyorum, kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha güvenli ve daha hızlı. Google Chrome tarayıcısının yan sürümü olması lazım. Hadi o, bu, şu hiç birşey olmazsa olayı sunucuya yıkacağım.

Comado Dragon mu
hic duymadim ya
en kisa zamanda arastirmam gerek

Baya erken açılmış, sorunsuz bir şekilde devam ederiz umarım.

Biraz önce kısa süreli bir kesinti oldu. Bu sadece bizim sunucuda değil firmadaki tüm sunucularda oldu sanırım datacenter ile ilgili kısa süreli bir kesintiydi. Yani bizim siteyle ilgili önceki kesintilerden tamamen farklı bir kesintiydi. 4-5 dakika gibi kısa bir sürede düzeldi sanırım.

Bilginize.