Yeni Sunucuya Geçiyoruz, Bu Gece Kapalıyız!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar son haftalarda malum pek çok sıkıntı yaşıyoruz ve sık sık kesintiler oluyor sitede. Bunun önüne geçmek için yeni bir sunucuya geçiyoruz bu gece itibariyle. Yeni sunucu özellikleri bakımından şimdikine göre çok daha iyi, sorunların önemli ölçüde önüne geçeceğini öngörüyoruz.

Sunucu değişmesi sırasında sitenin IP adresi de değişecek ve buna bağlı olarak DNS'ler oturana kadar yani önümüzdeki 48 saat içinde zaman zaman erişimde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer siteye erişimde sorun yaşarsanız (kapalı, bakımda uyarısı alırsanız) modemi resetleyip yeniden deneyebilirsiniz. Muhtemelen yarın öğle saatlerine kadar herkes erişebilir durumda olacaktır fakat yine de kesin bir şey söyleyemiyorum bu konuda.

Umarız bu son kesinti olur ve bundan sonra yine eskisi gibi sorunsuz bir şekilde devam ederiz...

Bi sorun olursa twitter'da söyleriz.

Tam olarak saat kaçta başlar, bir de Futbu da sunucu değiştirecek mi, maçlarda sıkıntı olur mu ?

Futbu Gidecek ise Kötü

Tam olarak saat kaçta başlar, bir de Futbu da sunucu değiştirecek mi, maçlarda sıkıntı olur mu ?

Evet Futbu da değiştirecek.

Saat için henüz kesin karar vermedim. Eğer maç saatinden sonra başlarsa sıkıntı olmaz aksi takdirde iptal olur.
@BesaleT evet o sunucu

Twitter'dan ulaşabilirsiniz bana twitter.com/favoriforumum adresinden.
Direkt twit olarak dönüş yapmam büyük ihtimal ama direkt mesaj atabilirsiniz.

Ulaşmanıza gerek kalmaya da bilir, kalmaz inşallah.

Reyting Tahminlerini simdi yapayim o Zaman.. Hayirli olsun Forum adina insallah tüm sorunlar cözülür..

Saat 01.00 civarı iyi olur, bir de gelişmeleri paylaşırsan güzel olur, ne kadar kaldı filan.

Hayırlı olsun.İnşallah eskisinden daha iyi olur.Ne zaman kapancak forum ne zaman açılacak belli mi? Bizde Vadi forumunda takılırız artık.

Saat 01.00 civarı iyi olur, bir de gelişmeleri paylaşırsan güzel olur, ne kadar kaldı filan.

Ben yokum gece benlik bir iş yok adamlar kendileri halledecekler. Fakat sabah erken saatlerde durumu bildiririm. Zaten bu gece taşıma işlemi olsa bile DNS'ler hemen oturmayacağı için sabaha kadar girilmesi epey zor olacaktır...

Beni takip et twitter'da adım xdragxx.

Yoksa direkt mesaj atılmıyor diye biliyorum.

Hayırlı olsun, artık düzelsin.