Yeni Star Niye Izlenmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,939
Puanı
1,061
Yeni yilda girdi televizyon hayatina.hic bir projesi basarili sayilmaz.4.5 ay SHOW'dan aldiklar Muhtesem Yuzyil'la gecindiler.Niye izlenmiyor bir turlu anlayamiyorum.Ocaktan mayis bitene kadar tutan bir tane projeleri yok.Yazin simdi biraz izlenmeye basladi ki,bu da yeterli degil.Isler Gucler mesela Kanal D'de baslasa, Rahat 6yi gecer.Cunku halk izliyor Kanal D'yi.Ama Star'i...Logodan mi yoksa baska biseyden mi bilmiyorum,ama Izlenmiyor.

Son düzenleme:
kilitlenmesini talep ediyorum saçma bir sey :)

s.b.b süper h.rolü ab de birinci b.k.s ab de ilk ikiyi kapti kapatın su konuyu kıskırtıcı bir konu star ÇOK FAZLA izlendigini herkez biliyor

Kreys konu sacma degil.sadece sen sacma olduguna inanmak istiyorsun.

Hayatımın Rolü, Sudan Bıkmış Balıklar süper gidiyor, İşler Güçler de ortalama bir izleyici kitlesi edindi.

Kanal D ile Star'ı bir tutmak yanlış.

işler güçler kanald 6 mı alıcak ya saçmalık admin gelsin görsünüz hele :)

Onlar yaz dizileri.ben asil sezondan bahsediyorum ki,Star bu sezon hic bisey yapamadi.

Bence de Kilitlenmesi Gerekir .
Birtek H.Sonu İyi Değil Oda Şimdi Harrypotter Serisi Geldi İlk 3 e giriyor abde
Cuma Benzemez Kimse Sana 1.Oluyor 5-6 Reyting İle
İşler Güçler , İnsanlar Alemi Perşembe Günü İdare Ediyor
Çarşamba Evlerden Biri Geliyor Ab de ilk 5 De Olur
Salı Sudan Bıkmış Balıklar 5 Reyting Alıyor
Pazartesi Hayatımın Rolü 5-6 Reyting Alıp Ab de Zirveye Yerleşiyor

Şimdi S.G.A.T Star Başarısız mı ?
Kusura Bakma Ama Konu Kasmak İçin Konu Açıyorsun .

Star basarisiz falan degil. Sadece yukselmeye yeni yeni basliyor. Tabii projeleri kaliteli oldugu icin zaman gectikce Kanal D gibi kemiklesmis izleyici kazanacak. Bence en cok yukselen kanal

Bence de Kilitlenmesi Gerekir .
Birtek H.Sonu İyi Değil Oda Şimdi Harrypotter Serisi Geldi İlk 3 e giriyor abde
Cuma Benzemez Kimse Sana 1.Oluyor 5-6 Reyting İle
İşler Güçler , İnsanlar Alemi Perşembe Günü İdare Ediyor
Çarşamba Evlerden Biri Geliyor Ab de ilk 5 De Olur
Salı Sudan Bıkmış Balıklar 5 Reyting Alıyor
Pazartesi Hayatımın Rolü 5-6 Reyting Alıp Ab de Zirveye Yerleşiyor

Şimdi S.G.A.T Star Başarısız mı ?

s.g.a.t açtıgı konuların hepsi saçmalık sınırlarını zorluyor

doktorlar baslarmı

show acun giderse napar

admin gelsin kesin kitler konuyu modlar tahrik oldugunu anlamadi

atv ve foxdan fazla izlendigi kesin :)

s.g.a.t açtıgı konuların hepsi saçmalık sınırlarını zorluyor

doktorlar baslarmı

show acun giderse napar

admin gelsin kesin kitler konuyu modlar tahrik oldugunu anlamadi

atv ve foxdan fazla izlendigi kesin :)

Konu Kasmaya Çalışıyor
Ama Bence Dediğin Gibi Sınırları Zorluyor
Reyting Tv Anketlerini S.G.A.T Ele Geçirmiş Durumda

Ocaktan mayisa kadar tutan bir isi yok.Bu mu basari.bu arada kendiniz tartisiyorsunuz,sonra S.G.A.T. tartisma yapip hit alhyor diyorsunuz.

Bu kanal fanatikliği nereden geliyor biriniz stara diğeriniz kanal d'den para mı alıyorsunuz.. Anormal bir durum.

Ocaktan mayisa kadar tutan bir isi yok.Bu mu basari.bu arada kendiniz tartisiyorsunuz,sonra S.G.A.T. tartisma yapip hit alhyor diyorsunuz.

görmessek yutturucak beni affet bir erkek bir kadın benzemez kimse sana behzat ç iffet BUNLAR GENELDE ÇOK İYİ REYTİNG ALİYOR ADMİN konuya el atar amacın belli

Kreys lutfen konuya cevap yazma.Ama iffet,behzat c sonlarda buyuk rating sikintisi cekti.B.K.sana yazin basladi.b.e.b.kadin basarili sayilamaz.

Star basarisiz falan degil. Sadece yukselmeye yeni yeni basliyor. Tabii projeleri kaliteli oldugu icin zaman gectikce Kanal D gibi kemiklesmis izleyici kazanacak. Bence en cok yukselen kanal

Konu cok sacma bence , Star simdiye kadar izlenmezdi simdi basliyo , baksana Hayatimin Rolu , Sudan Bikmis Baliklar , Benzemez Kimse Sana gormuyomusun , yeni sezonda Muhtesem Yuzyil , Acun iste o zaman gorucegiz bakalim hangi kanal izlenmiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...