Yeni Star'ın Reklamı TRT 1'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Bu yıla yenilenen yüzüyle giren Star, reklamlarını Star'ın yanı sıra başka kanallarda da yapmaya devam ediyor. NTV, NTV Spor, Kral Pop, Cnbc-e gibi Doğuş grubu kanallarında Star'ın tanıtımları dönerken bu kanallara TRT 1 de eklendi. Böylece devlet televizyonunda bir özel televizyonun reklamı yayınlanmış oldu.

Star'ın bu yenilenen yüzünün ve tanıtımlarının ne derece başarılı olacağını önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz...

bence cok yuksek bir basarı hedeflemiyorlar.
yuksek basarı hedefleyen bir kanal baska bir kanalda ilk 10 girmekte zorlanan, hatta bazı haftalarda ilk 20 nin icinde kendini zor bulan bir diziyi transfer etmez, edemez.
zaten yeni projelerden tutmayanlar olucak. bari tutmayan dizileri alma be kardesim.
sonrada cok iddialıymıs gibi 2 teaster 1 logo hazırlıyorsun insanları gaza getiriyorsun. kendi kanalında gecinemeyen diziyi niye alırsın ki.
bu dusunceyle star ancak ilk 5 i hedefler. 1. lik icin bu gidisaatı ben sahsen yeterli bulmuyorum.
kazanamıyorsan zararada sokmicaksın.

Tanıtımlar, tanıtılan hakikaten kaliteliyse, iyiyse bir anlam ifade eder. ben Star'ın tanıtımlarında bu kaliteyi görüyorum ama reytingi göremiyorum ve bu durum ne kadar devam edecek bilemiyorum.

trt1 de reklamı yapılması çok enteresan