Yeni Sezonunu En Çok Merak Ettiğiniz Diziler Hangisi?

Geçen sezon sadece Paramparça'yı takip ediyordum onda da son 10-15 bölümünü izleyememiştim.Sezon finalini izledikten sonra birçok soru işareti oldu kafamda.Hazal nasıl kurtulacak. Dilara bomba sahnesinde neredeydi. Özkan öldü mü?Kafamda deli sorular. Çok merak ediyorum.

Yeni dizilerden ise Kösem Sultan,Cesaret,Kara Sevda,Hatırla Gönül,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz,Anneler Analar ve Halit Ergenç'in dizisi.

Bunlara ek olarak Kiralık Aşk ve Çilek Kokusunun başarısı devam edecek mi merak ediyorum.

Poyraz Karayel: Adil Topal ve dağılan hikayenin nasıl toplanacağını çok merak ediyorum.
Kurtlar Vadisi Pusu: Aslında sezon finalinde merak ettirecek birşey yoktu ama Polat'ın bundan sonra ne yapacağını merak ediyorum

Paramparça: Dilara ve Hazal'a ne oldu? Barış Falay nasıl bir karakterle diziye girecek?
Aşk Yeniden: Uçak düşüyordu acaba nasıl kurtuldular?
Kiraz Mevsimi.

Yeni dizilerden de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kara Sevda. Yaz sezonundan Adı Mutluluk ve Kiralık Aşk.

Geçen sezondan bir Asla Vazgeçmem kaldı ama onu da tam izleyememiştim.Yeni sezonda herhangi bir diziye başlamayı düşünmüyorum şimdilik.

Yaz sezonundan ise şu dizileri izleyeceğim :

-Güneşin Kızları
-Yaz'ın Öyküsü
-Tatlı Küçük Yalancılar
-Kırgın Çiçekler

Aşk Zamanı ve Adı Mutluluk'a da başlamayı planlıyorum

Dirilişide ekle.