Yeni Sezonunu En Çok Merak Ettiğiniz Diziler Hangisi?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Bilindiği gibi 2015-2016 sezonu önümüzdeki ay başlayacak ve yeni yapımların yanı sıra eski diziler de yeni bölümleriyle ekranda olacak.

Sorum basit: Yeni sezonunu en çok merak ettiğiniz dizi veya diziler hangisi? Eski yapımlardan hangilerinin bu sezonda da başarılı olacağını düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Poyraz Karayel: Başta Adil Topal olmak üzere hikayenin seyrini tamamen değiştirebilecek karakterler dahil oldu, muhteşem sezon finalinden sonra neler olacağını çok merak ediyorum.

Kara Ekmek: Sezon finali beklediğim gibi olmasa da 2. sezon fragmanı merak uyandırdı.

Aşk Yeniden: Ekranların en iyi çiftlerinden birinin yeni maceralarını bir an önce izlemek istiyorum.

Son düzenleme:
poyraz karayel: senaryosu çok akıcı umarım bozmadan gider
kara ekmek: semra anneannem öldü mü diye merak ediyorum :T
o hayat benim: saftirik bahar intikam alabilcek mi becebilecek mi diye merak ediyorum :F

Kara Sevda dizisini çok merak ediyorum, kesin olarak izleyeceğim ilk olarak dizim bu. :)

İkinci olarak Kösem Sultan dizisi var, resimler pek ilgimi çekmedi ama Beren Saat faktörü ve çok iyi isimler var, kesin izleyeceğim diziyi. :)

Son olarak Anneler Analar dizisi var, bu dizinin oyuncu kadrosu da çok iyi. Kesin olarak bu diziyi de izleyeceğim.

Geçen sezondan kalan dizim yok. :D Yaz dizilerim var bir de, bunların haricinde fragmanı ilgimi çeken dizileri de izlerim. :)

En çok Poyraz Karayel'i merakla bekliyorum Adil Topal olayı diziye büyük renk katacak inşallah reytinglerde düşüş olmaz.

İkinci olarak da Paramparça var. Barış Falay'ın diziye katılmasıyla birlikte güzel bir ikinci sezon izleyecez inşallah. Merakla bekliyoruz bakalım. :)

Kara Sevda dizisini çok merak ediyorum, kesin olarak izleyeceğim ilk olarak dizim bu. :)

İkinci olarak Kösem Sultan dizisi var, resimler pek ilgimi çekmedi ama Beren Saat faktörü ve çok iyi isimler var, kesin izleyeceğim diziyi. :)

Son olarak Anneler Analar dizisi var, bu dizinin oyuncu kadrosu da çok iyi. Kesin olarak bu diziyi de izleyeceğim.

Geçen sezondan kalan dizim yok. :D Yaz dizilerim var bir de, bunların haricinde fragmanı ilgimi çeken dizileri de izlerim. :)
atv ye bakıcakmısın perşembeleri

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ve kösem i merak ediyorum diğerleri fragmanlarina gore artık

Paramparça benim vazgeçilmezim mutlaka izlerim.
Kara Ekmek benim favori dizim yeni sezonu merak uyandırıcı.
Güllerin Savaşı senaryoya göre izlerim ya da izlemem.
O Hayat Benim Efsun için izlenilir.
Yaz ayından yeni sezona Tatlı Küçük Yalancılar, Kırgın Çiçekler ve Kiralık Aşka devam ederim :)

Paramparça benim vazgeçilmezim mutlaka izlerim.
Kara Ekmek benim favori dizim yeni sezonu merak uyandırıcı.
Güllerin Savaşı senaryoya göre izlerim ya da izlemem.
O Hayat Benim Efsun için izlenilir.
Yaz ayından yeni sezona Tatlı Küçük Yalancılar, Kırgın Çiçekler ve Kiralık Aşka devam ederim :)
kara ekmek pazara yolcu kırgın çiçekler cumartesiye güllerin savaşı cumaya yolcu

Çilek Kokusu yeni sezonda devam etsin yeter :) Sezon finali yapan diziler arasında Bana Baba Dedi'yi izliyordum ama sanırım o da başlamaz. Yeni dizilerden ise Kara Sevda'yı biraz merak ediyorum. İlk fragmandaki maden göçme sahnesi dikkatimi çekti. :)

İzleyeceğim diziler;

Asla Vazgeçmem
Aşk Yeniden
O Hayat Benim
Kocamın Ailesi
Kösem Sultan
İlişki Durumu Karışık
Tatlı Küçük Yalancılar
Kalbim Egede Kaldı
Kara Sevda
Kara Ekmek
Arka Sokaklar