Yeni Sezonunu En Çok Merak Ettiğiniz Dizi Hangisi?

Yalan Dünya'yı yaşanacak değişim nedeniyle merak ediyorum. Eğer Avrupa Yakası'ndaki gibi olumlu yönde büyük bir değişim olursa izleyebilirim belki yeniden.
Süresi uzun olsa bile mi?

Gerçi süresi çok da fazla değil. Sezon Finalinden önceki bölüm 65-70 dakikaydı. Ortalama 80-85 dakika oluyor.

Muhteşem Yüzyıl

L&M sezon finali çok soru işaretleri bıraktı onu da çok merak ediyorum

OzaN post: 1371425' Alıntı:

5-10 dakikasını izlesem yeter her bölümün.
Hiç olmazsa yabancı dizilerdeki gibi 20-25 dakikasını izlesen.

Cidden Seksenler Doksanlar gibi komedilerin neredeyse her bölümü 2 saati aşıyor ama Gülsenin kendisi de uzun süreyi sevmiyor ki fazla uzun yazmıyor son zamanlarda. 70-90 dakika arası.

90 dakika da çok fazla. Birol Güven zaten paragöz yapımcıların başında gelir. Elinde olsa 5 saat bile yapar dizileri.

Dizi çok iyi olduktan sonra 90 dakika da izlenir. Avrupa Yakası'nı izlediğim gibi, Yalan Dünya'nın ilk bölümlerini izlediğim gibi izlerim ama zor yani o kadar iyi olması.

denizz19 post: 1371434' Alıntı:
Büyük ihtimal Özcan Deniz dönmeyeceken azından final böllümüne kadar.diziyi severek takip ediyorum ama bence senaryo çko kısıtlı erken final yapabilir

Zaten benim için 44. Bölümden sonra ilk sezon gibi oldu Ozan, hiç izlemediniz bence izleseniz siz de öyle düşünürsünüz. Ni ara 32-44 arası bozdu bana göre ama sonra düzeldi.

Avrupa Yakası da 3. sezonundan sonra daha iyi hale gelmişti. İnşallah bu da olur.

S.G.A.T. post: 1371440' Alıntı:
Büyük ihtimal Özcan Deniz dönmeyeceken azından final böllümüne kadar.diziyi severek takip ediyorum ama bence senaryo çko kısıtlı erken final yapabilir
Bence senaryo çok iyi işliyor.

Sıralayacak olursak;

Son Aşk
Aşk Hikayesi
Fatih
Karagül
İntikam

Son düzenleme:
denizz19 post: 1371478' Alıntı:
O zaman onu da ekle listene.
Hazal kesin değil ki.
Hazal kesinse zaten listede zirvede Son Aşk olacak her ne kadar Gold Film olacaksa da yapım şirketi... :5:

dizi kolik post: 1371485' Alıntı:
Hazal kesin değil ki.
Hazal kesinse zaten listede zirvede Son Aşk olacak her ne kadar Gold Film olacaksa da yapım şirketi... :5:
Hazal kesin bilmiyor musun ?

- - - Ekleme - - -

Hatta Azra karakterine hayat verecek Hazal.

denizz19 post: 1371491' Alıntı:
Hazal kesin bilmiyor musun ?

- - - Ekleme - - -

Hatta Azra karakterine hayat verecek Hazal.
Hazal kesin mi cidden? İnanmıyorum ya. Katlanacaz mecbuuur.

Ali Ayşe'yi Seviyor
Galip Derviş
Deniz Yıldızı