Yeni Sezonun iddialı Dizilerinden ; KAYIP'ın Kadrosu ve Konusu !

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Kanal D, yeni sezonda kendi yapımı olan 'KAYIP' adlı dizisinin konusunu açıkladı! Sürükleyici bir öyküye sahip olan aynı zaman da büyük kadrosuyla da dikkat çeken ;“Kayıp”ın yönetmenliğini, üç yıl boyunca izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini üstlenen Zeynep Günay Tan yapıyor.
Çekimlerine, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kemerburgaz’da başlanan dizi, çok varlıklı Şarman Ailesi’nin başına gelen büyük bir felaket çevresinde gelişiyor..

Dizinin öyküsü ise şöyle ;
Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev, dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Şarman Holding’in veliahtı, Leyla Şarman Özdemir ve Kemal Özdemir’in biricik oğulları Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından götürülür ve daha sonra kendisinden haber alınamaz. Ailenin biricik oğullarını bulmak için verdikleri amansız mücadele, aile içerisindeki ilişkilerin sarsılmasına ve herkesin kendine sakladığı sırların açığa çıkmasına da neden olur.

Dizin büyük oyuncu kadrosu ise ; Mete Horozoğlu (Mehmet Kantarcı), Aslı Enver (Özlem Albayrak), İlker Kaleli (Falko: Faik Şaşmaz), Kaan Taşaner (Kemal Özdemir), Dolunay Soysert (Leyla Şarman Özdemir), Kürşat Alınaçık (Murat Şarman),Menderes Samancılar (Hasan Deliorman),Fahri Şaşmaz (Yunus Emre Terzioğlu),Ferit Kaya (Bekir Çimen), Erhan Can Kartal (Kerem Özdemir), Eşref Seyitoğlu (Bilal Toklu), Yıldıray Şahinler (Metin Sönmez), Berk Erçer (Mahir Eray), Zeynep Kankonde (Elmas Toklu), Zeynep Altıner (Yasemin Özdemir), Banu Fotocan (Gülriz Kurtuluş), Nalan Yavuz (Cemile Kantarcı), Gizem Akman (İnci kantarcı).

* Künyesi ile yeni sezonun iddialı işlerinden olacağını bir kez daha hatırlatıyor dizi..

Yapım : D Yapım
Yapımcı :
E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı :
Ayşıl Tay
Yönetmen :
Zeynep Günay Tan
Senaryo :
Elif Usman
Sanat Yönetmeni :
Murat Güney
Görüntü Yönetmeni :
Sedat Yücel
Müzik :
Gökhan Kırdar

' KAYIP " Yeni Sezon da Kanal D'de !

ATV'de yayınlanan Kızım Nerede dizisinin konusuna benzemiyor mu sanki? Böyle konular sıkar beni. İzlemem herhalde diziyi.

ATV'de yayınlanan Kızım Nerede dizisinin konusuna benzemiyor mu sanki? Böyle konular sıkar beni. İzlemem herhalde diziyi.

onun kadar kısır döngü de gelişmez hikaye. o odak noktası olur ama yan hikayeler o noktayı çoğu zaman unutturur bence :)
ilk birkaç bölüm herşeyi gösterecek zaten, aksyon ve dramı dengede tutarlarsa iyi bi çizgide ilerler.. kadro çok kalabalık ama kuru kalabalık değil, iyi isimler var.. bu kadar kalabalık bi kadroda gösteriyor ki yan öyküler çoğunlukta olacak. sadece müzik konusunda gökhan kırdar düşündürücü. başka bir isim olabilirdi, tabii izleyipte dinlemek lazım belki bu dizide daha güzel ambianslar yaşatabilir.

Bu kadar çok iddialı dizi varken tutacağını sanmıyorum ama doğan gurubu iç yapımı olduğu için biraz şans tanınabilir

yakup09 post: 1412279' Alıntı:
onun kadar kısır döngü de gelişmez hikaye. o odak noktası olur ama yan hikayeler o noktayı çoğu zaman unutturur bence :)
ilk birkaç bölüm herşeyi gösterecek zaten aksyon ve dramı dengede tutarlarsa iyi bi çizgide ilerler.. kadro çok kalabalık ama kuru kalabalık değil iyi isimler var.. bu kadar kalabalık bi kadroda gösteriyor ki yan öyküler çoğunlukta olacak. sadece müzik konusunda gökhan kırdar düşündürücü. başka bir isim olabilirdi tabii izleyipte dinlemek lazım belki bu dizide daha güzel ambianslar yaşatabilir.
Yönetmeni : Zeynep Günay Tan mıydı? 😱

O zaman dizi çok güzel olacaktır konu benzerliği vardır ama kalite farkı olur.

Evet bende konusunu okurken Kızım Nerede'ye biraz benzettim, fakat bu dizinin bir ayrıcalığı olacak gibi :)

Yönetmeni : Zeynep Günay Tan mıydı? 😱

O zaman dizi çok güzel olacaktır konu benzerliği vardır ama kalite farkı olur.

kesinlikle öyle mert. zeynep günay tan bence şu an piyasada ki en iyi yönetmen. dediğin gibi kalite farkıyla bile bu dizi izlettirir kendini :)

- - - Ekleme - - -

Evet bende konusunu okurken Kızım Nerede'ye biraz benzettim, fakat bu dizinin bir ayrıcalığı olacak gibi :)

bencede furkan :)

Yıkıldım... Ben de bunu bekliyordum yeni sezon için ama olmadı.

Atv Kızım Nerede Star Çıplak Gerçek. Bu dizilerin aynısı olmuş malesef izlemem...

bu kadar kalabalık bi kadronun tek çocuk arkasında dolaşmasını düşünmek saçma bence. kanal senarist yapımcı bu tür dizilerin sonunu bizzat görmüştür niye aynı sonucu da kendilerinin yaşamasını istesinler ki? bu dizi bence kendi bünyesinde en az 2-3 farklı öykü barındıracaktır.. tek çocuk eksenli düşünmek yanlış.. fragmanlarını baya bi merak ediyorum..:)

- - - Ekleme - - -

Reytinger post: 1412300' Alıntı:
Dizinin ilk bölümüne bakabilirim.Zeynep Günay Tan iyi iş çıkaracaktır.:)

aynı düşüncedeyim benim izlememde de o faktör çok etkili. :)

gökhan kırdar mı oha :d sırf bu isim için müziklerini merak ediyorum gerisi boş zaten tutmaz :D

nail yurtsever, süper müzikler çıkarmıştı öbgzk'de. o olsaydı daha iyi olurdu. :)