Yeni Sezonun Gözde Oyuncuları

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Televizyonda sezon sonu yaklaşıyor.Haziran ayından itibaren bazı diziler sezon finali yapacakken bazı dizilerde ekranlara veda etmeye başlıyor.Kanallar ve yapımcı firmalarda yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı.İşde yeni sezon için yapımcıların peşinden koştuğu o ünlü isimler

Kenan İmirzalıoğlu

Deli Yürek,Acı Hayat ve son olarak Ezel dizilerinde oynayarak Türkiye'nin en iyi oyuncularından birisi olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu reyting garantili bir isim olduğu için yapımcı ve kanalların gözde isimlerinin başında geliyor.Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni sezonda Ay Yapımla bir diziye başlayacağı duyrulmuştu

Tuba Büyüküstün

731958_detay.jpg

Çağan Irmak'ın çektiği Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuğa adım atan ve ardından Ihlamurlar Altında,Asi ve Gönülçelen dizilerinde başrol oynayan ünlü yıldızın ünü Türkiye sınırlarınıda aştı.Çok geniş bir fan kitlesi olan güzel oyuncuda reyting garantili isimlerden birisi ikiz kızlarını dünyaya getiren ünlü oyuncu yeni sezonda istanbul'da çekilecek ve kızları içinde gerekli imkanları sağlayan yapımcılara evet diyebileceğini söylerek yeni sezonda çalışacağının sinyallerini verdi.Güzel yıldız Gold Yapım'dan gelen Dila Hanım dizisini Bodrum'da çekileceği için red etmişti

Engin Akyürek

15c706e9fdeecd5bbf20c5e748704625_1294407437.jpg

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle genç kızların gözdesi haline gelen Engin Akyürek başarılı oyunculuğu ile yeni sezonun gözde oyuncularından birisi haline geldi.Genç oyununcunun Fatmagül'ün Suçu Ne final yaptıktan sonra bir süre dinlenip yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor

Çağatay Ulusoy
cagatay-ulusoy-un-corabi-kapisiliyor-3469826_1790_o.jpg

Adını Feriha Koydum dizisiyle şöhreti yakalayn son dönemin en önemli yıldızlarından Çağatay Ulusoy genç kızların yeni beyaz atlı prensi oldu ünlü oyuncu yeni sezonda yine med yapım ile çalışacak

Hazal Kaya

hazal-kaya-12-392.jpg

Genco dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Aşk-ı Memnu ile kendini kanıtlayıp Adını Feriha Koydum dizisiyle ilk başrolünü oynayan genç yıldız kendine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmadı.Vahide Gördüm'ün mecburi ayrılığından sonra diziyi tek başına sırtlayan genç yıldızın yeni sezonda ne yapacağı merak konusu

Önemli kişiler boşta kalıyor, bu yıl iyi dizi başlamadı, belki seneye 15 reytingler hortlatılır yeni birileri tarafından. :)

Hepsinin dizilerini izleyecegim. Büyük merak içerisindeyim. :)

En çok Hazal Kaya'nın dizisini merak ediyorum. İzlemem büyük ihtimal ama ne tarz bir rolde oynayacağını merak ediyorum. Genco'da, Aşk-ı Memnu'da ve Adını Feriha Koydum'da canlandırdığı karakterler epey farklı karakterlerdi. İyi bir iş içerisinde yer alır umarım. :)

adamım kenan ı bekliyorum gerisini takmam izlememde :D bence burda reyting garantili tek kişi kenan gerisi tek başına diziyi götürcek adamlar değil

En cok Hazal Kayayi merak ediyorum ve Yeni Sezondada görmek istiyorum ve kendisini Hayranlikla izliyorum eger bi dizide oynamassa ozaman hangi diziyi izleyecegimi bilmiyorum wallaha.... ama eger bi dizide oynarsada kesin KanalD veya ShowTv de oynar o sadece Kaliteli kanallara yakisiyor...

çağatay hariç diğer oyuncuların dizisini izlerim ..

dream berene kastın nedir hiç ismini yazmamışsın :)))

Kenan'ın dizisini bekliyorum, EZEL dizisi etkisindeyim halen eğer o tarz olursa kaçırmam yine..

hazal kaya yeni sezonda show tvde ekrana gelecek bodrum hakiminde oynaması planlanyor.. bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama facede devamlı görüyorum..

hazal kaya yeni sezonda show tvde ekrana gelecek bodrum hakiminde oynaması planlanyor.. bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama facede devamlı görüyorum..

Bak onu duymamisdm :D Kanal D den Basrol oyuncu olarak bi dizi teklifi geldigini duymusdum :) Ama Tahmin etmistim, ShowTV Hazal Kayayi birakmaz bnce :)

Valla bi kaç ay önce iki yıllığına yurtdışına gideceğinide söylemişti.. hem oyunculuğunu geliştirmek için.. hemde dinlenmek için...