Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Cemiyet hayatının renkli simalarından olan yazar, özgün baskı ve minyatür ustası Nermin Bezmen'in hayatını anlatacak dizi, yeni dönemin iddialı projelerinden.
Çoksatar romanları kadar iş ve cemiyet hayatındaki popüler simasıyla dikkat çeken Nermin Bezmen'in otobiyografik romanı ?Bizim Gizli Bahçemizden? televizyon dizisi olacak. Çekimlerine ağustos sonunda başlanacağı belirtilen dizi filmin proje danışmanlığını Most Productions'tan Gül Oğuz yapıyor. Çekimleri İstanbul'da yapılacakdizinin senaryosunu ise Oya Yüce, Nuray Uslu, Ayça Mutlugil ve Arzu Birol hazırlıyor.
Antalya'da doğan Nermin Bezmen Maçka İlkokulu'nda okuduktan sonra, Atatürk Kız Lisesi'ne gitti. Son sınıfta Amerikadan burs kazandı. Amerika dönüşü, İstanbul Üniversitesi Sultanahmet Sevk ve İdarecilik Yüksek Okuluna gitti ve 1974 yılında mezun oldu. Şiir, resim ve Türk süsleme sanatları ile ilgilendi. Yazarın onu aşkın kitabı vardır. Bunlardan bazıları; Sırça Tuzak, Zihnimin Kanatları, Turkuaza Dönüş, Sır, Kırk Kırık Küp ve Mengene Göçmenleridir. Aynı zamanda minyatür ustası, özgün baskı sanatçısı ve restratör olan yazarın, kendi hayatını anlattığı Bizim Gizli Bahçemizden adlı çalışmasından sonra kaleme aldığı Gönderilmeyen ask adlı romanı Doğan Kitaptan yayınlandı.


nermin_bezmen.jpg
 

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Sizce hangi kanalda baslar ?
Bana sorarsaniz: Fox, Tnt veya en kötü ihtimal Show Tv.
 

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Most Production'in yaptigi dizileri:

Kis Masali -> Atv
Sil Bastan -> Kanal D
Biz Size Asik Olduk -> Kanal D
Ilk Askim -> Atv
Ikinci Bahar -> Atv
Sila -> Atv


Yani bu demektir ki bu dizi ATV'de baslayabilir.
 

Frank Slade

Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
İkinci Bahar'ı görmedin herhalde :) Birçok kişiye göre Türk televizyon tarihinin en iyi dizisidir. Bence de en iyilerinden biri. Gerçekten efsane bir dizidir...

Sil Baştan da güzel bir diziydi bence ama çok fazla tutmadı o :)

İzlemedim o diziyi:D Ben sıla ve biz size aşık olduğu izledim...