Şimdi anlaşıldı senin derdin Güzel Köylüyü hemen bitirmenin nedeni demek ki kanal fanlığınİzlemem o zaman
Şimdi anlaşıldı senin derdin Güzel Köylüyü hemen bitirmenin nedeni demek ki kanal fanlığınİzlemem o zaman
AhahahaŞimdi anlaşıldı senin derdin Güzel Köylüyü hemen bitirmenin nedeni demek ki kanal fanlığın
Kanal D fazla zorluyor kendini saçma saçma diziler çıkarıyor güllerin savaşı nedir yaAhahaha
Aynen bro fanlık
Güllerin Savaşı banada komik geliyor ismiKanal D fazla zorluyor kendini saçma saçma diziler çıkarıyor güllerin savaşı nedir ya
Tek bir iddialı dizisi var o da Benim Adım Gültepe tabi o da belli olmaz kanal harcar mı harcar
Kanal D batmak istemiyorsa Ankaranın Dikmenini,Yalan Dünyayı,Güneşi Beklerkeni ve Arka Sokakları bitirmeli aksi halde kötü olur.Zaten nedense dizi yapmıyor tek Benim Adım Gültepe ve Güllerin Savaşı var.Demek ki diğer dizileri devam edecek.Güllerin Savaşı banada komik geliyor ismi
Konusu güzel olursa tutar
AD yaz sonu biter bence , GB zaten bitiyorKanal D batmak istemiyorsa Ankaranın Dikmenini,Yalan Dünyayı,Güneşi Beklerkeni ve Arka Sokakları bitirmeli aksi halde kötü olur.Zaten nedense dizi yapmıyor tek Benim Adım Gültepe ve Güllerin Savaşı var.Demek ki diğer dizileri devam edecek.
12 buldu ama 5 e düştüAD yaz sonu biter bence , GB zaten bitiyor
Yalan Dünya her yıl bitme haberi umudu ama bitmiyor bi
Arka Sokaklar sezon içinde 12 reytingi buldu 10. sezon final olacağız
Hep çıkıyor zaten yeniden geliyor12 buldu ama 5 e düştüO kadar oyuncu da çıktı
Yalan Dünyaın daha yolu uzun bakalım bu sezon kaç tane bitecek haberi çıkacak ama bitmeyecekHep çıkıyor zaten yeniden geliyor
Yolları açık olsunYalan Dünya bitmeli ama
İNADINA KANAL DYalan Dünyaın daha yolu uzun bakalım bu sezon kaç tane bitecek haberi çıkacak ama bitmeyecek
Acunda gitti my de bitti napcanız çok merak ediyorumHER DAİM STAR TV...
Acun devam ediyor ve 7 reyting alıyor ama güzel köylü 9 alıyor farkı starımAcunda gitti my de bitti napcanız çok merak ediyorum
Show Tv gibi yere çakılcağınızAcun devam ediyor ve 7 reyting alıyor ama güzel köylü 9 alıyor farkı starımbenim canım starımKıskananlar çatlasın300-500
Ya allahaşkına Kanal d ne durumdaShow Tv gibi yere çakılcağınız
Görücez
yaa kenan filan tutuklanmiştı, murat yıldırım ve karısı da vardı o davada diye hatırlıyorum
Yok onlar yoktu uyuşturucu davasında benim bildiğim.yaa kenan filan tutuklanmiştı, murat yıldırım ve karısı da vardı o davada diye hatırlıyorum
KVP KANAL D DE 14-15 ALIR !Ya allahaşkına Kanal d ne durumdaSadece Küçük Ağa yüksek reytingli o da 14 lerden 9 lara düştüDaha şimdidenBaşka neyi var hıı 5 reytingli Arka SokaklarıBir de VadisiOnun da ab si 5 lerde
Star da da aynıları var Medcezir,Aramızda Kalsın,Kardeş payı ki Kanal D nin çoğu dizisinden fazla izleniyorGüzel Köylü de varKaçak Gelinler de tuttu.İddialı dizileri de gelecek.
Beni Affet zaten Yalan Dünyayı 2 ye katlıyorDaha ne olsun
Alır o onu alır bu bunu alır star babayı alırKVP KANAL D DE 14-15 ALIR !
KÜÇÜK AĞA YAZ SEBEBİYLE HER DİZİ GİBİ DÜŞTÜ 11-12 ALIR !
BENİM ADIM GÜLTEPE 9-10 ALABİLİR DAHA BİLMİYORUM !
ARKA SOKAKLAR 6-7 ALIR !
ASLI ENVER VE BUĞRA GÜLSOY DİZİSİ VAR DAHA
GALİP DERVİŞ VAR O DA İYİ GİDİYOR
ULAN İSTANBUL VAR 😉
haberde okumuştum vardı diye aklımda kalmişYok onlar yoktu uyuşturucu davasında benim bildiğim.
Hem varsa ikiside bulaştığına göre bu boşanma sebepi olamaz.
6 yıldır çocukları olmuyor, en kuvvetli sebep bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?