Yeni Sezonun En Gözde Çiftleri Kim Olur?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Temmuz ayı ile beraber yazlık diziler ekranda yerini alırken, yeni sezonun projeleride belli olmaya başladı ve birbirinden yıldız isimler dizilerin başrolünü paylaşacaklar.

Bunlardan en dikkat çekici olanlar Star Tv'de ekrana gelecek olan dizide yer alacak Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay çifti, Aynı şekilde ekranların özlenen ikilisi Cansu Dere ve Murat Yıldırım önümüzdeki sezonun en gözde konuşulan çiftleri olacak.

Devam etmekte olan dizillerde ise birbirine yakışan Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzer Korel, Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay gibi isimler var.

Posta gazetesi Mesut Yar'ın konu ile ilgili yazısı;

Bu arada sosyal medyada ''En çok birbirine yakışan çift'' tartışmaları yaşanmaya başlandı. Bizde bu tartışmayı buradan yoruma açıyoruz.

Sizce önümüzdeki sezonun en gözde çiftleri kim olur?

Fos çıkma ihtimali %51.
Yani genelde böyle olur.

Cansu Dere ve Murat Yıldırım olabilir

O dizinin kanalı belli oldu mu bu arada ?

Sarp Leventoglu ve Birce Akalay ın olma ihtimali yüksek
Diğerleri yılın çifti oldular bence yıl boyunca🙂

Erkan ve Nurgül'ün gözde olacak hali kalmadı.
Sürpriz yeni isimler bekliyorum daha erken konuşmak için.

Engin&Tuba tabiki. Kenan&Bergüzar uyumundan sonra ilk kez bu kadar iyi bir çift gördüm.

Murat ve Cansu'nun dizisini de kesin izlerim.

Cansu Dere ve Murat Yıldırım en gözde çift olur, Murat Yıldırım boşanmışken aralarında dedikodu da çıkacaktır.

Ay Yapım yapıyorsa kesin çıkar zaten.
Yapımcı kimdi o dizide.

Aynen onların dizisinin tutma ihtimali daha yüksek gibi hem.

Yapımcı kimdi o dizide.

Bu iki diziyide Endemol yapıyor,keşke Cansu ve Murat Ay Yapım'la çalışsaydı iş bilmeyen senaristlerin elinde harcanabilirler.

Yapımcı kimdi o dizide.

Ben söliim, yapımcı Endemol

cansu derenin rolüüne bağlı olarak murat&cansu çifti öne çıkabilir
önümüzdeki sezon ne bergüzar-kenan ne serenay-çağatay kalır nurgül yeşilçay-erkan petekkaya düzgün bir dizide olursa