Yeni Sezonun İlk Bombası NOW'dan: 'Halef: Köklerin Çağrısı'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,813
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GtYyKA1WMAEH9bi

Most Production, yeni sezonda NOW'da ekrana gelecek iddialı bir dizinin hazırlık çalışmalarına başladı.

Yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur'un kaleme aldığı 'Halef: Köklerin Çağrısı' dizisinde İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

Temmuz ayında Şanlıurfa'da sete çıkmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle:
Doğduğu toprakların ona biçtiği kadere meydan okuyarak başarılı bir cerrah olan Serhat, sevdiği kadın Melek’le ailesinden gizlice evlenir. Ancak kısa süre sonra, Urfa’ya dönmek zorunda kalır ve yöredeki iki köklü aile arasındaki kan davası nedeniyle Yıldız’la da imam nikahı kıymaya zorlanır.

Bir cerrahken ağaya dönüşen Serhat’ın yalnızca gücü değil, aşkı da büyük bir sınavdan geçecektir. Melek’in konağa gelişiyle birlikte Serhat, iki kadının ailesi ve geçmişlerinden gelen sırlarla yüzleşmek zorunda kalır. Çünkü bu konakta hiç kimse masum değildir. Herkesin sakladığı bir geçmişi, gömdüğü bir sırrı vardır...
Halef: Köklerin Çağrısı, yeni sezonda NOW'da!

Now Tv bu tarz isimlere bayiliyor... Leyla: Hayat... Ask... Adalet... , Sakir Pasa Ailesi : Mucizeler ve Skandallar ve simdide Halef : Köklerin Çagrisi ... Ne gerek var bukadar uzun isime 🙂

• Güldürdün
Reactions: HollyDemon ☾☆
Ben de ismi duyunca fantastik gerilim bişey sanmıştım.

Karagülvari bir şey geliyor. :A

Most son yıllarda çok başarısız oldu umarım şeytanın bacağını kırar.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Yine iki kadın arasında erkek. Bir de konaklı en alerjim olan dizilerden :A
Benim yazdığım polisiye diziyi alsalar o kadar yapım şirketi bekliyor Biraz İrlanda konusunu Türk kültürüne uyumlu şekle çevirdim o başka sitede yapımcı bekliyor 95 sayfa Televizyon dizisi formatı bir de bizim seyirci ne seviyorsa onu da koydum Bu diziyi alacaklarına @Gerekli24

Benim yazdığım polisiye diziyi alsalar o kadar yapım şirketi bekliyor Biraz İrlanda konusunu Türk kültürüne uyumlu şekle çevirdim o başka sitede yapımcı bekliyor 95 sayfa Televizyon dizisi formatı bir de bizim seyirci ne seviyorsa onu da koydum Bu diziyi alacaklarına @Gerekli24
Sen bunlardan daha iyi yaparsın reis :A

İki kadın arasında kalan erkek konusu elbette sıkıcı ama o erkek İlhan Şen. Kaçmaz o yüzden bu dizi. :bhr:
Valla isim yüzünden dizi izlemeyi bırakalı benim için çok oldu. İsimler dikkatimi çekebilir sonra konuya bakarım ona göre son yıllarda sürekli izlediğim bir dizi olmadı en son Hekimoğlu herhalde. Uzak Şehir tuttu diye büyük ihtimalle yeni sezon bir kaç tane konak dizisi gelecek ama bence bir tanesi tutar belki diğerleri patlar gibime geliyor :A

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Valla isim yüzünden dizi izlemeyi bırakalı benim için çok oldu. İsimler dikkatimi çekebilir sonra konuya bakarım ona göre son yıllarda sürekli izlediğim bir dizi olmadı en son Hekimoğlu herhalde. Uzak Şehir tuttu diye büyük ihtimalle yeni sezon bir kaç tane konak dizisi gelecek ama bence bir tanesi tutar belki diğerleri patlar gibime geliyor :A
Benim için senaryodan önce isim önemli hâlâ daha (İlhan Şen, Biran Damla Yılmaz ve Mert Doğan için izleyeceğim bu diziyi). :A Sezon içerisinde tutan bir türün benzerini sezon ortasında ya da bir sonraki sezon illa ki izliyoruz, o yüzden pek şaşırmıyorum. Bu dizi ile birlikte İnce Sızı da var o bölgede çekilecek diziler arasında. :A

Benim için senaryodan önce isim önemli hâlâ daha (İlhan Şen, Biran Damla Yılmaz ve Mert Doğan için izleyeceğim bu diziyi). :A Sezon içerisinde tutan bir türün benzerini sezon ortasında ya da bir sonraki sezon illa ki izliyoruz, o yüzden pek şaşırmıyorum. Bu dizi ile birlikte İnce Sızı da var o bölgede çekilecek diziler arasında. :A
İsim bilmiyorum hangi diziler ama illa tahmin edebiliyorum. Bu arada bu başroller biraz konaklı bir diziye tuhaf gidecek gibime geliyor:A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy