Yeni Sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Kim Olacak?

Karagül valla çok sağlam dizi onu artık hiçbir güç yıkamaz.
karagülü bende takdir ediyorum cnm ama kurtlar vadisinde nezaman bir ana karakter ayrılırsa vadinin o sezonu en iyi sezonu oluyor zamanında oktay kaynarca çıktığında herkes izlemem dedi ama asıl ondan sonra süper bölümelr izledik reytingler dahada arttı sonra gürkan uygun çıktığındada izlemeyiz dediler geçen sezonkı 10.yılımız vadinin en iyi sezonuydu eğer bu sezon kenan çoban çıkarsa gelecek sezonda en iyi sezonumuz olucaktır ana karakter çıktığında en iyi sezonu ve en yüksek reytingleri alıyoruz tuhaf bir ayrıntı 🙂🙂

on numara beş yıldız bir yorum tebrikler

Allah ım şükürler olsun sonunda kurtulduk onur tan dan
bunların olacağını biliyodum zaten vadiciler ve diğer arkadaşlar hepiniz rahat olun vadi bitti demeden bitmez yen isezonda ambargoya devam edecez Allah ım izniyle
Onur Tan bazen mükemmel iş çıkarıyordu ama özellikle son zamanlarda duygusal sahnelerdeki yönetimi kötüydü artık vadiciler bıkmıştı bu yönetmenden nihayet kurtulduk ama bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz.

yeni gelen adamı hiç tanımıyorum ama aksiyon dizisi yönetmemiş gördüğüm kadarıyla nasıl yapacak bilemiyorum hayırlısı olsun vadimiz adına

adam 2000 yılında vizontele tubaa da yardımcı yönetmenlik yapmış ışık olduğu belli
tek korktuğum nokta son işleri vasat işler olmuş behzat ç,son yaz balkanlar ve çalıkuşu
bunlar sıkıcı ve yavaş dizilerdi vadide heycan durmaz İnşallah adapte olur

Elveda Rumeliyi çok iyi yönetiyordu aga

aslında aksiyon dizisi yönetmesi bakımından behsat ç dizi iyi bir örnek olur behsat ç yi izleyen arkadaşların yorum yapmasını beklerim en iyi yorumlar onlardan gelir

aslında aksiyon dizisi yönetmesi bakımından behsat ç dizi iyi bir örnek olur behsat ç yi izleyen arkadaşların yorum yapmasını beklerim en iyi yorumlar onlardan gelir
abi behzat ç nin her yeri aksiyon olsa nolur çok yavaş bir diziydi aksiyon dizisi değildi ordan fikir çıkmaz yani

Elveda Rumeliyi çok iyi yönetiyordu aga
aga şu farkı anlayın artık aksiyon çekmek ayrı bir iş aksiyon sahnelerinde iyi olması şart vadi bu başka dizilere benzemez

valla kardeş hiç seyretmedim ama polis olduğu için içinde aksiyon vardır diye düşünmüştüm

Aga Elverda Rumelide de aksiyon oluyordu ve çekim açıları müthişti

İyi bi yönetmen, ama Vadi'yi .çekmek zor. İnşallah güzel işler çıkarır.
Onur Tan'dan krtulduğumuza çok sevindim, artık ATV'de kalsak bile umrumda olmaz.

İyi bir seçim gibi duruyor. Başarılar.

Hiç takip ettiğim bir yönetmen değilmiş yine takip etmeyeceğim.

Doğan Ümit Karaca, Behzat Ç.'yi de yönetiyordu. İyi bir yönetmen. Hayırlı olsun.

sen behsat ç yi izledin sanırım nasıl bir yönetmen bilgi verebilir misin ?
Evet, Behzat Ç.'yi izliyordum. Daha çok Behzat Ç.'yi Serdar Akar yönetiyordu. Doğan Ümit Karaca, doğallığa önem veren bir yönetmen. Behzat Ç. baştan sona doğal bir diziydi. O açıdan yani.

Serdar Akar yönetmen olsaydı daha iyiydi gerçi. O mesela tamamen doğallığa önem veriyor. Sadece bir sahne çekiyor, sonrası yok. Behzat Ç.'yi çektiğinde diziyi doğal yapan aslında buydu.