Yeni Sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Kim Olacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yönetmen değişikliği yaşandı! Yeni sezona yeni yönetmen!​

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde Necati Şaşmaz,Kenan Çoban,Çiğdem Batur,Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda yönetmen değişikliği yaşanacak.

Bilindiği üzere dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan yer alıyordu ancak dizinin yönetmeni değişti ve yerine gelen yönetmen ise Doğan Ümit Karaca oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Elveda Rumeli nin yönetmeniyse tamam o dizinin çekim açıları falan herşeyi süperdi bazı sahnelerde ağlatıyorlardı bile
Değişiklik şarttı hem bizim efsane yönetmenimiz Serdar Akar'ın yanında pişmiş bir adam başarılı olacaktır.

doğan ümit karaca adına kötü bir tercih olmuş
dizi adına iyi bir tercih olmuş

Abi kaynak nedir internette bulamadım

Kendi adına da iyi bir tercih olmuş.Adam Türkiyenin en iyi dizisini yönetecek
kime neye neye göre en iyi panpa
reytingte en iyi değil karagl,küçük ağa falan geçiyi; oyunculuk senaryo adına ödül alamiyi dizi
demek ki sana göre öyle

Kaynak sağlam bir gazeteci bu zamana kadar çok haber aldım yalan çıkmadı sorun yok yani.
O zaman iyidir.Yeni yönetmenimiz hayırlı olsun

kime neye neye göre en iyi panpa
reytingte en iyi değil karagl,küçük ağa falan geçiyi; oyunculuk senaryo adına ödül alamiyi dizi
demek ki sana göre öyle
Bu yıl dizinin senaristleri diziyi bıraktı yani düşüş yaşaması normal hem Polat aktif değildi hemde yaz geldi düşmesi normal.Ödül alamıyor diyorsun adamlar kırmamış rekor bırakmamışlar 12 yıl boyunca.Hem my ödül aldı da ne oluyor reytinglerde çakılıyor

diğer dizileri karıştırma
ayrıca my ab ve abc1 de vadinin önünde

12 yıl boyunca size göre rekor kırdı Allah tan gerçek rekorlar başklarına ait

o kadar iyi ki evde arkadaşım izlerken ara sıra görüyorum, gülmekten kırılıyorum... gidin bir kanal 7'den stv'den doğru dürüst oyuncu transfer edin diyesi geliyor insanın...

Bu sezon Kurtlar Vadisi'nde baya değişiklik olacak. Yeni yönetmen de hayırlı olsun.