Yeni sezonda hangi kanalda hangi dizi var?

King08

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
1,605
Reaksiyon puanı
0
Puanı
157
Yaş
31
Konum
Yanıma mı gelcen ???
Yeni sezonda hangi kanalda hangi dizi var?
Yeni sezona yaklaştığımız şu günlerde, TV kanalları yepyeni dizilerini görücüye çıkarmaya başladı. Peki hangi kanalda hangi dizileri izleyeceğiz? İşte küçük bir derleme…
18661_b.jpg


Bizim Yenge
İlk bölüm: 17 Ağustos /
20.00 Kanal D
Filiz, kalbini kaptırdığı Bahri ile evlenebilmek için, baba evini terk ediyor. Ailesinin rızası olmadan evlendiği Bahri’nin 8 erkek kardeşi olduğunu ve evlendikten sonra kardeşler ve kaynanası ile birlikte yaşayacaklarını şaşkınlıkla öğreniyor. Bir anda hem eş, hem gelin, hem de 8 kardeşin yengesi olan Filiz, kendine ait düzeni olan bu eve uyum sağlayabilecek mi?
Yönetmen: Aydın Bulut
Senaryo: Kuledibi Senaryo Grubu
Oyuncular: Ayşenil Şamlıoğlu, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Yetkin Dikinciler, Güneş Sayın
Reis
Her pazartesi / 20.00 ATV
Pilot olan Murat, ailesinin geçim kaynağı balıkçı motorunun rakip aile tarafından satın alınmasını engellemek için mesleği bırakıp teknenin reisi olur. Borçları ödeyip tekneyi kaptırmamaya uğraşan Murat, bir yandan da çocukluk aşkı Nazlı ve tesadüfen tanıştığı psikolog Ayşe arasında kalır. Dizinin ilk bölümü reyting sıralamasında üçüncü, ikinci bölümü ise birinci oldu.
Yönetmen: Sadullah Celen
Senaryo: Muharrem Buhara
Oyuncular: Mehmet Akif Alakurt, Melisa Sözen,
Şükran Ovalı, Meray Ülgen

İstanbul’un Altınları
Her cuma / 20.30 ATV
İstanbul’da 25 senelik karısı Ayten’le birlikte yaşadığı apartmanı dış tehlikelerden korumaya kararlı Reşat Altın’ın, maddi imkânsızlıklar nedeniyle evine yerleşen kızı Ayşegül ve asi damadı Caner ve apartman sakinleriyle yaşadığı çekişmeleri anlatan dizi yayımlandığı ilk bölümde, günün reyting galibi oldu.
Yönetmen: Yonca Güzelpınar
Senaryo: Haluk Özenç
Oyuncular: Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Şebnem Sönmez, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz

Ay Tutulması
Her pazartesi / 21.00 Star
Dizi, doğduktan hemen sonra birbirlerinden koparılan ve birbirlerinin varlığından habersiz ikiz kız kardeşin aynı adama âşık olmasıyla birleşen yollarını ekrana getiriyor.
Yönetmen: Feride Kaytan
Senaryo: Sema ve Suna Tensi
Oyuncular: Naz Elmas, Nur Erkul, Kenan Ece, Laçin Ceylan, Mesut Akutsa, Tülin Oral

Zehirli Sarmaşık
Bu akşamdan itibaren her perşembe 20.00 FOX
Dizide, annesinin ani ölümüyle sarsılan Yakut ismindeki genç kadının, kendisinden saklanan büyük sır etrafında şekillenen hayatı anlatılıyor.
Yönetmen: Nihat Durak
Senaryo: Nuran Devres
Oyuncular: Aslı Tandoğan, Orhan Kılıç, İpek Karapınar, Yeşim Büber

Anneler ile Kızları
Bu akşamdan itibaren her perşembe / 20.00 Star
Başrollerini Ebru Özkan ve Feride Çetin’in paylaştığı dizi, biri İstanbul’da diğeri Malatya’da yaşayan Defne ve Gülizar’ın, benzeyen kaderlerinin yollarını birleştirmesini konu alıyor.
Yönetmen: Hakan Arslan
Senaryo: Leyla Karaloğlu, Seval Bozkurt
Oyuncular: Ebru Özkan, Feride Çetin, Levent Üzümcü, Ozan Çobanoğlu, Hüseyin Soysalan, Ali Hürol, Dilşad Bozyiğit, Hülya Şen, Şerif Sezer

Aşağı Yukarı Yemişliler
Her çarşamba 20.30 ATV
BKM Mutfak ekibinin bir araya geldiği dizi, İstanbul’da yaşamanın, hayat kurmanın, hele ki daire sahibi olmanın hiç de kolay olmadığını anlatıyor.
Yönetmen: Şahin Altuğ
Senaryo: BKM Mutfak
Oyuncular: Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Büşra Pekin, Gülhan Tekin, Burcu Gönder

Seni Bana Yazmışlar
Her pazar / 20.30 ATV
Dizi, en beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkeğin hikâyesini anlatan bir romantik komedi.’Seni Bana Yazmışlar’ yayımlandığı ilk bölümüyle günün açık ara reyting galibi oldu.
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Oyuncular: Ali İl, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi, Sezgi Mengi, Erdem Akakçe, Gökçe Sezer

Geçen sezondan devam edenler

ATV: Kurşun Bilal, Kalbim Seni Seçti, Çocuklar Duymasın, Tövbeler Tövbesi
TNT: Kurtlar Vadisi Pusu
Star TV: Geniş Aile, Papatyam, Sihirli Annem, Küçük Sırlar
Kanal D: Fatmagül’ün Suçu Ne?, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Akasya Durağı, Kanıt, Kavak Yelleri
FOX: Lale Devri, Yer Gök Aşk, Dinle Sevgili
Show TV: Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Karadağlar
TRT 1: Sakarya Fırat, Elde Var Hayat, Leyla ile Mecnun, Yerden Yüksek, Halil İbrahim Sofrası, Mazi Kalbimde Yaradır, Başrolde Aşk
TVEN: Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

GÜNÜ HENÜZ BELLİ OLMAYANLAR
Kuzey Güney
(Kanal D) Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’u bir araya getiren dizi, Orhan Pamuk’un Cevdet Bey ve Oğulları romanından uyarlanıyor. Nişantaşılı bir ailenin 3 kuşak boyunca yaşadıkları serüveni, günlük yaşamlarını, diyaloglarını anlatan ‘Kuzey Güney’de, taşralı köklere sahip Cevdet Bey’in hem zenginleşme hem de çağdaş bir aile kurma isteği konu ediliyor. Dizide, Kuzey ve Güney isimli iki kardeşten, deli dolu, isyankâr, öfkesini kontrol etmekte güçlük çeken, gözü kara, haksızlığa tahammülü olmayan, sabırsız ve sözün yetmediği yerde yumruklarıyla konuşan, bu yüzden de küçüklüğünden beri başı bir türlü dertten kurtulmayan ‘Kuzey’ karakterine Kıvanç Tatlıtuğ hayat veriyor.
‘Kuzey’in zıddı karaktere sahip ‘Güney’i Buğra Gülsoy canlandırıyor. Güney, kardeşi Kuzey’in tam tersine; sakin, sabırlı, düşünmeden adımını atmayan, çalışkan bir genç. Zıt karakterlere sahip bu iki erkek kardeşin en önemli ortak noktaları ise; aşkları Cemre. Her iki kardeşin de ölesiye âşık oldukları Cemre rolünde Öykü Karayel’i izleyeceğimiz dizi eylül ayında yayına girecek.
Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Senaryo: Melek Gençoğlu, Ece Yörenç
Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Rıza Kocaoğlu

Yalancı Bahar (Star)
Dizi, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen çok güzel bir kadının hikâyesini anlatıyor.
Yönetmen: Serkan İpekören
Senaryo: Özlem Dumludağ, Nil Güleç Ünsal
Oyuncular: Cansel Elçin, Fahriye Evcen, Serkan Ercan, Ayda Aksel, Cevdet Arıcılar, Bengü Öztürk, Tansu Taşanlar, Merve Sevi

Firar (Star)
Hikâye Mardin’in en güçlü ve zengin aşiretlerinden biri olan Bahtiyanların konağında yaşanan ilişkileri ve Nadir’in onuruyla hayatta kalma mücadelesini konu ediyor.
Yönetmen: Cemal Şan
Senaryo: Ozan Yurdakul
Oyuncular: Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, İsmail Hacıoğlu, Engin Şenkan, Lila Gürman, Beyza Şekerci, Didem Balçın, Şebnem Hassanisoughi, Timur Ölkebaş, Osman Akça, Eser Karabil, Ezgi Bakışkan, Deniz Ali Akbaş, Oğuzhan Ayaz, Haldun Boysan, Kartal Balaban, Nail Kırmızıgül
Al Yazmalım (ATV)
Yeşilçam’ın efsane filmi 1977 yapımı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ dizi oluyor. Çekimleri Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılacak dizinin hikayesi günümüz Türkiye’sinde geçecek.
Yönetmen: Nisan Akman
Senaryo: Mahinur Ergun
Oyuncular: Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir, Barış Falay, Nesrin Cevadzade, Ahmet Saraçoğlu, Gözde Kansu, Zeynep Eronat, Macit Koper, Saygın Soysal, Münir Canar

İffet (Star)
İffet, İstanbul’un eski mahallelerinden birinde babası ve kız kardeşiyle yaşayan genç bir kızdır. Tutucu babasının tüm kısıtlamalarına rağmen delicesine âşık olduğu taksi şoförü Cemil’le gizli gizli buluşmaktadır. Ne var ki Cemil, İffet’e duyduğu ilgiye rağmen onun evlilik hayallerine kayıtsız kalmakta ve çeşitli bahanelerle kızı oyalamaktadır… Önüne çıkan tüm zorluklara sevdiği adamla mutlu bir yuva kurabilmek için dayanan İffet’in masum hayalleri Cemil’in ihaneti ile altüst olur. İffet, tutkulu aşkının bedelini en acı şekilde öderken aklında artık tek bir şey vardır; intikam…

Yönetmen: Faruk Teber
Senaryo: Zülküf Yücel
Oyuncular: Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşıray, Melike Güner, Mehmet Çevik.