Yeni Sezonda Hangi Dizileri İzlemeyi Düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Yeni Sezonda Hangi Dizileri İzlemeyi Düşünüyorsunuz?

muhtesem vadı dıla hanım agır roman hayatımın rolu evlerden bırı benı affet netten yalan dunya babalar ve evlatlar mahsum kırmızı gulun dızısını

Sultan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Kötü Yol - Kayıp Şehir - Muhteşem Yüzyıl - Veda - Lale Devri

karadayı,ustura kemal,kurtlar vadisi pusu gerisi belli değil

Her bölümünü takip edeceğim diziler:
Merhaba Hayat - Lale Devri - Harem - Muhteşem Yüzyıl - Deniz Yıldızı

Denk gelip izleyeceğim çok dizi var.

Devam ederse İffet , Dila Hanım ve 1 Erkek 1 Kadın diğerleri denk gelirse bakabilirim

Kesin izleyeceğim;

Karadayı
Son Yaz Balkanlar
Ucurum
Muhtşem Yuzyıl
Kuzey Guney
İşler Güçler
Yalan Dünya
Huzur Sokaği
1 Erkek Kadın
ve Acun promramları

Bakıcak olduklarım &
Belki devam ederim dediklerim;

Private Practice(Fox'ta olan)
Harem

Benim İçin Üzülme
Kayıp Şehir

Krem
Umutsuz Ev Kadınları

Son düzenleme:
Şimdilik hiçbir diziyi sürekli takip etmicem ama kuzey güney suskunlar kurtlar ve zengin kız fakir oğlani izlemeyi düşünüyorum ayrıca kuzey güney hariç üçü aynı gün
şimdilik sürekli takip ettiğim tek dizi işler güçler

Muhteşem Yüzyıl
1 Erkek 1 Kadın
İşler Güçler
Fatih
Yalan Dünya (Senaryoya göre)
Veda (Belki)
Dila Hanım (İlk böüme bakacağım)
Atlılar
Son Yaz (Hazal Kaya için mutlaka bakacağım)

Son düzenleme:
Huzur sokağı
Dila Hanım
Yer Gök Aşk
Lale Devri
Atlılar
Son Yaz
Veda

Karadayi, arka sokaklar, son yaz, hayatimin rolu, iffet, muhtesem yuzyil, kuzey guney, benim icin uzulme, veda, kayip sehir, kotu yol, umutsuz ev kadinlari, ucurum, krem, agir roman, babalar ve evlatlar, dila hanim, adini feriha koydum emirin yolu, eve dusen yildirim

1)Kurtlar Vadisi
2)Kuzey Güney
3)Karadayı

*Ustura Kemal'i de izlerdim ama Son Osmanlı Yandım Ali'nin tıpa tıp aynısı olmuş o yüzden denk gelirsem izlerim.
*Yazılı olmadığı zaman da Pis Yedili'ye bakarım belki.

Fatih'e de bakmak istiyorum.. Karadayi'nin reklam aralarinda muhtemelen bakarim.

Kuzey Güney Kurtlar Vadisi Karadayı, Isler gücler süpermis persembe yada çarşamba olmazsa izlerim

fatih ilk 2bölüme yani 5.ve6.bölüme bakarım

son yaz-muhteşem-alemin kralı-lale devri izlerim kesin gerisi ilk bölümlerine bağlı

L&M, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Vadi, Zengin Kız Fakir Oğlan, Yalan Dünya, Işler Güçler, Şefkat Tepe. Ilk bölümlerine bakarak karar vereceklerimde Karadayı ve Fatih. Bunların dışında Iki Dünya Arasında, Kendimize Doğru, Stv'nin yeni dizilerine bakacağım.

Son düzenleme:
Yeni dizilerden sadece heycanla beklediğim dizi 20 Dakika onun dışında beni çeken bir dizi olmadı.Suskunlar,Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye bakarım yine

Her Bölümünü izleyecegim Diziler:
Kurtlar Vadisi Pusu
Sakarya Firat
Ucurum

Ara sira izleyeceklerim:
Son Yaz Balkanlar
Karadayi
Fetih 1453