Yeni Sezon Projeleri | Star Tv

Yeni Sezonda Star'da Mısın?

• Kullanılan toplam oy
    10

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
-Star Tv-
Kanal el değiştirdiğinden beri çok iddialıydı, bakalım bu sezonda bu kadar başarılı olabilecek mi?

İşte "Star" projeler;

Muhteşem Yüzyıl: Kösem
Son olarak kadrosuna Turabi Çamkıran'ı dahil eden dizinin yapımcılığını Timur Savcı- Tims Productions üstleniyor. Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç ve Hülya Avşar'ın paylaşacağı dizi perşembe günü ekranlarda yer alacak.
Kara Sevda
Yaz'ın başında yayınladığı tanıtımıyla dikkat çeken Ay Yapım dizisi, Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı dizinin Ekim ayına ertelendiği söylensede dizinin yeni sezonun iyi işlerinden olacağı söylenebilir.
Aşkın Bedeli
2 Sezondur Star'ın gündüz kuşağı dizisinin yapımcısı ise Düş Gezginleri, saati için idare sonuçlar alan dizi bu sezon saat değiştirdi ve 11.30'a çekildi. Günlük dizinin yeni saatinde nasıl sonuçlar alacağı ise merak konusu.
Beni Affet
Kanalın diğer bir günlük dizisi ise ilk 10'dan inmeyen zaman zaman 2.liğe kadar yükselen Beni Affet'ten başkası değil. Kanalın yüzünü daima güldüren yapım yeni sezondada Star'da yayınlanacak. 5.Sezonunda aynı başarısını koruyacağı şüphesiz belli.
Hatırla Gönül
Başrollerini Engin Öztürk, Onur Saylak ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı dizide Star'da olacak. Most Productions'un yapımcı koltuğunda oturduğu dizide kanalın iddialı ve merakla beklenen projelerinden biri.
Cesaret
Sezonun daha başlamadan olay dizisi olan yapımın başrolünde ise Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli var. Dizi hakkında onca iddia atıldı ortaya ancak yapımcısı o3 medya'dan bir açıklama henüz gelmedi.
Tatlı Küçük Yalancılar
Yaz'ın en maliyetli dizisi olan o3 medya imzalı dizinin başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Bensu Soral, Beste Kökdemir, Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Yaz için 3 reytingin üstüne çıkamayan dizi şuanlık gün değişikliği yaşamadı. Ancak Paramparça'nın başlayacağı düşünülce PT1'de kendine yer bulamayacak dizi muhtemelen PT2'de devam edip ordada başarılı olamazsa 6 Temmuz'da başlayan yayın hayatına son verecek.
Çilek Kokusu
Yaz'ın iddialı işlerinden olan Çilek Kokusu Çarşamba akşamlarının daimi 1.si oldu, yeni sezonda gün değişikliği yapmayacak dizi bu başarısını korursa yeni sezondada adından sıkça söz ettirebilir. Dizinin yapımcı koltuğu Gold Film'e, başrol koltuğu ise Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz'a ait.
Kiralık Aşk
Sürpriz dizi Kiralık Aşk yazı 1.likle noktalayan dizi, 9 reytingin üstünü gören proje yeni sezondada gün değişikliği yaşamadan yoluna devam edecek. Başrolleri ise Barış Arduç ve Elçin Sangu'ya ait, Ortaks Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Cuma akşamları yayın hayatına devam ediyor.
Kaderimin Yazıldığı Gün
Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan o3 medya dizisinin başrollerini Hatice Şendil ve Özcan Deniz paylaşıyor, kanal bir değişikliğe gitmezse dizi aynı gününde yayınlanmaya devam edecek.
Paramparça
Konusunu yıllardır ekranlarda görmemize rağmen iyi işlenerek pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Karadayı'yı koltuğundan eden yapım, sezon sonuna yakın bir hayli düşüş yaşadı. Ancak Survivor'un olmadığı bir sezona iyi başlayabilecek olan Endemol dizisi, yeni sezona daha zorlu rakiplerle girecek. Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü üstlendiği dizi pazartesi akşamları yayınlanıyordu.
Big Brother Türkiye
Yaz bitti ama bu program başlamadı dedirtecek olan projenin formatı ise BBG ile benzerlik gösteriyor, yapımcılığını Endemol'ün üstleneceği yapımdan yeni bir tanıtım bekliyor.

Yeni sezonda Star'dayım diyorsanız ankete "evet"seçeneğini oylayınız.

Stardayim anketi göremiyorum Tapatalktan ama Starda olduğumu bilin

Paramparça Starda
Cesaret Starda
Kösem Starda
Kiralık aşk Starda

Star'dayız.
@*YıldırıM*

1) Çilek Kokusu
2) Muhteşem Yüzyıl: Kösem
3) Kara Sevda
4) Kiralık Aşk
5) Tatlı Küçük Yalancılar
6) Belki Hatırla Gönül

İzleyeceğim dizileri sıralayacağım.
1.Kösem Sultan: Diziyi izlememin nedeni o döneme ait kişilerin hayatlarını okumam ve merak etmemdi.Kösem Sultan,Genç Osman ve 4. Murat karakterleri en çok merak ettiğim kişiler.
2.Cesaret:Meryem Uzerli'nin dizisi olduğu için.Kanal D'de de olsa izlerdim.
3. Kiralık Aşk:Yaz ayında beni kendisine bağlayan en iddialı yaz dizisi.Koray ve Neriman favorim.
4.Paramparça: Diziyi Merve Aydın Survivor'da yarışıyor diye izleyememiştim ama kaldığım yerden devam edeceğim.
5.Kara Sevda:Burak ve Neslihan'a başta şüpheli gözlerle bakmıştım ama tanıtım beni benden aldı.
6.Çilek Kokusu sevdiğim bir yaz dizisi Volkan ve Aslı uyumu için izleyeceğim.
7.Hatırla Gönül:Engin ve Gökçe faktörü olduğu için izlerim.
8.Göç Zamanı: Selçuk Yöntem ve Vahide Perçin uyumu ve dönem dizisi olacağı için izleyebilirim.

Kaderimin Yazıldığı Gün'ü izlemem.