Yeni Süper Moderatörlerimiz

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Cαяρι∂ιєм: Forum içerisindeki başarısıyla bu göreve layık görülmüştür. Kendisinin bu görevin üstesinden layıkıyla geleceğine inanıyorumz...
KHAN18 : Forumda çok hızlı ilerleme katetti. Forumdaki son günlerdeki en aktif isim olmayı başardı. Forum içerisindeki herkese örnek olacak tutum ve davranışları nedeniyle de bu göreve layık görüldü.
manyax_kamoo : Forum içerisinde tecrübesiyle ayrı bir yere sahip. Yeni görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz...

Terfi bekleyen diğer arkadaşlar ramzan14 ve [E]Rcann... forumda son dönemde yeterli aktifliği göstermedikleri ve buna sebep göstermedikleri gerekçesiyle kendilerine terfi verilmemiştir. Yeniden aktif olmaları durumunda bir sonraki atamada kendilerini de anons edebiliriz

Ultra hızlı oldun
FF tarihinde en hızlı 3 arasındasındır heralde
Ama hakettiğine ve başarını devam ettireceğinden şüphem yok

bişe olmaz
ben arkandayım

ayrıca şimdi dikkat ettim "carpe diem
" seize the day

hepinizi kutluyore tebrikler...

Ultra hızlı oldun
FF tarihinde en hızlı 3 arasındasındır heralde
Ama hakettiğine ve başarını devam ettireceğinden şüphem yok

Hep bugünleri hayal etmiştim ilk 3 girmeyi ama ne olursa olsun farketmezdi benim için
Şaka bir yana destek veren herkese teşekkür ederim.Doğan unutmadım seni alıntı yapmadık ama olsun

Arkadaşlar sagolun herkese verene vermeyene
Ya bu renk çok hoşuma gitti ben böyle kalsam hani

Sağol janım
Sende baya hızlısın hani konu açmada.

O zaman bu şarkıyı tüm hızlı geçip hatalı sollama yapan arkadaşlara armağan ediyorum...

Kimler geldi hayatımdan kimler geçti hiç birisi senin kadar sevilmedi en güzeli rararara falan diye gidiyor işte

hayırlı olsun bak bana ben hızlıyım kaç senedir burdayım hala moderatörüm ama farketmez modluk değil dostluk önemli değilmi.