Yeni Süper Moderatörlerimiz

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Cαяρι∂ιєм: Forum içerisindeki başarısıyla bu göreve layık görülmüştür. Kendisinin bu görevin üstesinden layıkıyla geleceğine inanıyorumz...
KHAN18 : Forumda çok hızlı ilerleme katetti. Forumdaki son günlerdeki en aktif isim olmayı başardı. Forum içerisindeki herkese örnek olacak tutum ve davranışları nedeniyle de bu göreve layık görüldü.
manyax_kamoo : Forum içerisinde tecrübesiyle ayrı bir yere sahip. Yeni görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz...

Terfi bekleyen diğer arkadaşlar ramzan14 ve [E]Rcann... forumda son dönemde yeterli aktifliği göstermedikleri ve buna sebep göstermedikleri gerekçesiyle kendilerine terfi verilmemiştir. Yeniden aktif olmaları durumunda bir sonraki atamada kendilerini de anons edebiliriz :)

Ultra hızlı oldun :D FF tarihinde en hızlı 3 arasındasındır heralde :) Ama hakettiğine ve başarını devam ettireceğinden şüphem yok :)

bişe olmaz :D ben arkandayım :D
ayrıca şimdi dikkat ettim "carpe diem :D" seize the day :D
hepinizi kutluyore tebrikler...

Ultra hızlı oldun :D FF tarihinde en hızlı 3 arasındasındır heralde :) Ama hakettiğine ve başarını devam ettireceğinden şüphem yok :)

Hep bugünleri hayal etmiştim ilk 3 girmeyi ama ne olursa olsun farketmezdi benim için :D Şaka bir yana destek veren herkese teşekkür ederim.Doğan unutmadım seni alıntı yapmadık ama olsun :D

Arkadaşlar sagolun herkese verene vermeyene :D :D Ya bu renk çok hoşuma gitti ben böyle kalsam hani :D

O zaman bu şarkıyı tüm hızlı geçip hatalı sollama yapan arkadaşlara armağan ediyorum...

Kimler geldi hayatımdan kimler geçti hiç birisi senin kadar sevilmedi en güzeli rararara falan diye gidiyor işte :D:D:D:D

hayırlı olsun bak bana ben hızlıyım kaç senedir burdayım hala moderatörüm ama farketmez modluk değil dostluk önemli değilmi.