Yeni :Recep İvedik 4 geliyor!(Vizyon tarihi Belli oldu)

King08

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
1
Puanı
157
Recep İvedik 4'ün vizyona giriş tarihi belli oldu. Çalışmalar bir ay içinde başlıyor.

imdat-recep-ivedik-4-geliyor--771248.Jpeg

Recep İvedik Serisi'nin dördüncü filmi Şubat-2011'de vizyonda.
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4'ün senaryosunu bir ay içinde yazmaya başlıyor.
Yeni filmde Recep İvedik'e yurtdışı yolları görünüyor.
İzleyicilerin "Prodüksiyona biraz para harcayın" isteklerine kulak veren yapımcı Faruk Aksoy, bu doğrultuda kolları sıvamış.
Söylentilere göre, İvedik bu sefer yurtdışına çıkıyor.

Son düzenleme:
Haber başlıklarında tarafsız olun.Bizim konularımız editleniyor,siliniyor bu sebeplerden...

Başlık beni bağlamıyor ama formalite uygulanmak zorunda.Ben de daha önce yapmıştım,değiştirilmişti.Şu anda aynı şey yapılmazsa doğru olmaz...

SAna daha önceden ne uygulandığını bilmiyorum ama sana uygulanmış bana uygulanmamışsa yanlış olur eğer ikimizin konusu da aynı ise tabiki :)

Sen de haklısında,mesele muhabirlikle eleştirmenlik arasındaki farklar.Muhabir haber geçer,eleştirmen yorumlar.Burada eleştirmen okuyucu oluyor.

Zaten bir şey yaptığı yok ki.Her bölümde tükürsün,balgam atsın,laf atsın...İzliyorlar zaten.Sen de izliyordun diyeceksiniz,her şeyin bir sınırı ve sonu vardır.

Senaryo üzerinde daha fazla çalışsalar, iğrençlikleri azaltsalar, fazla abartıya kaçmasalar iyi bir iş çıkabilir aslında bu karakterden. Ama "biz para kazanalım da gerisi çok mühim değil" mantığıyla yapılıyor film.