hazal kayaya kin beslemiyorum gelebilir ama şu ayyaş kadın gelmesinmuhteşem yüzyıl söz konusu olunca 1 numaralı kaynak biz xemrexxx olduğumuz için , ilk bizim aldığımız duyumu paylaşayım kudretinden sual olunmaz Kösem Sultanımızın diğer iki kızını canlandırması için Burçin Terzioğlu ve Hazal Kaya ya teklif gitmiş diye duyduk@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Aserat @denizz19 @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @gizem ak
ezel izlerken farke tmiştim ben ayyaşlara benziyor
kız sen de hobbitlere benziyon ona bakarsanezel izlerken farke tmiştim ben ayyaşlara benziyor![]()
ODA NE BEEkız sen de hobbitlere benziyon ona bakarsan![]()
kız yüzüklerin efendisini izlemedin mi kısa boylu garip yaratıklar işteODA NE BEE![]()
çıkmış aklımdan sensin onlar yer cücesi sensin sonuctakız yüzüklerin efendisini izlemedin mi kısa boylu garip yaratıklar işte![]()
hoşt hogatha seniçıkmış aklımdan sensin onlar yer cücesi sensin sonucta![]()
tarhanayı bekliyorum parlakları kendine sakla
Tarhanatarhanayı bekliyorum parlakları kendine sakla![]()
meşhur tarhana sultanı bilmiyormusun hele bir gelsin şu kösem menopozlusunu boğarak öldürsün o gün öküz keseceğimTarhana![]()
Kösemden ne istiyorsun ne güzel tam senlikmeşhur tarhana sultanı bilmiyormusun hele bir gelsin şu kösem menopozlusunu boğarak öldürsün o gün öküz keseceğim![]()
la demek intihar edicen o günmeşhur tarhana sultanı bilmiyormusun hele bir gelsin şu kösem menopozlusunu boğarak öldürsün o gün öküz keseceğim![]()
Burçin Terzioğlu Poyraz'dan sonra kariyerine yazık etmek istemeyecektir yani o iş yaş.
Kösemdrn iyisini mi bulacakBurçin Terzioğlu Poyraz'dan sonra kariyerine yazık etmek istemeyecektir yani o iş yaş.![]()
Burçin Terzioğlu Poyraz'dan sonra kariyerine yazık etmek istemeyecektir yani o iş yaş.![]()
Kösemdrn iyisini mi bulacak![]()
muhteşem yüzyıl söz konusu olunca 1 numaralı kaynak biz xemrexxx olduğumuz için , ilk bizim aldığımız duyumu paylaşayım kudretinden sual olunmaz Kösem Sultanımızın diğer iki kızını canlandırması için Burçin Terzioğlu ve Hazal Kaya ya teklif gitmiş diye duyduk@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Aserat @denizz19 @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @gizem ak