Yeni Moderatörümüz: darksaal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,405
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Foruma katıldığı ilk günden beri gerek paylaşımcılığı, gerek forum içindeki davranış ve hareketleriyle başarılı bir üye olarak dikkat çeken darksaal arkadaşımız bundan böyle yönetim kadromuzda. :)

Kendisi Spor ve TV Dünyası bölümlerinin moderatörü olmuştur. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim :)

Öte yandan forumumuzun emektar süper moderatörlerinden *■-kЯΆĻεmci-■* bir süreliğine emekli olmuştur. Kendisi aramıza döndüğünde yeniden süper moderatör olarak görevine devam edecektir.

tebrikler :) biz de dikkat etsek iyi olacak galiba davranış ve hareketlerimiz bozuldu:D

Bende oyunda gördüm belki bende olmuşumdur dedim ama ihtimal vermedim zaten :D.Darksall arkadaşımız sonuna kadar haketti bu görevi kendisine başarılar diliyorum

yeri gelmişken sorayım böyle yönetici değişikleri olacak mı:)

Tebrikler kardeşim.
Yalnız pek böyle kendi düşüncelerini ifade eden yorum atmıyorsun gözlemlediğim kadarıyla.Konu açmada sorun yok zaten.Gereksiz konunu görmedim şimdiye kadar.Hayırlı olsun.Hakettin.

darksaal zaten moderatör olacağını belli etmişti ve sonuna kadar haketti helal olsun kardeşim başarılar :D