Yeni Menderes Belli Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Atv'de mart ortası yayınlanması planlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde Adnan Menderes'i Mahir Günşiray İclal Aydın ise Berrin Menderes'i canlandıracakları açıklanmıştı.Çekimlerin başlamasına kısa bir süre önce Mahir Günşiray ardından da İclal Aydın projeden ayrıldıklarını açıklamışlardı.Bu iki oyuncu yerine en son Veda dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ ile İdil Fırat getirildi.Dizide Adnan Menderes'i canlandıracak olan Mehmet Aslantuğ bölüm başı 40 bin tl alacak.İdil Fırat ise 15 bin tl alacak.Dizide ayrıca Adnan Menderes'in yasak aşkı Ayhan Aydan'ı ise Birce Akalay canlandıracak

Ben Onu Çok Sevdim Dizisinin Başrolleri Belli Oldu!

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinin başrollerinde çeşitli aksaklıklar nedeniyle değişimler meydana gelmişti.Şuanda kesinleşen başrol erkek oyuncu Mehmet Aslantuğ,başrol kadın oyuncu ise İdil Fırat.Daha önce erkek başrol olarak Mahir Günşıray'a teklif götürülmüştü ancak sözleşme şartlarının yerine getirilmemesi sebebiyle Günşıray dizi kadrosundan ayrılmıştı.Aynı şekilde başrol kadın oyuncu rolü İclal Aydın'a gelmişti ancak İclal Aydın kadro dışı bırakıldı.Çünkü kısa süre önce de Mehmet Aslantuğ ve İclal Aydın Veda dizisinde yine karı kocaydı ve bu dizide de aynı duruma taviz vermemek için Pana Film ve Atv'nin kararıyla İclal Aydın kadro dışı bırakılmış.

Yeni isimlerle de dizinin tutma ihtimalinin güçlü olduğunu düşünmüyorum. Mehmet Aslantuğ'un son dizilerinde tutmama diye birşey söz konusu. İdil Fırat içinde aynı şeyi söyleyebiliriz, gerçi Mehmet Aslantuğ kadar da iyi bir oyuncu diyemeyiz. Dizinin atv'de yayınlanacak olması da diziyi bitirebilecek en güçlü etken. Umarım yanılırım da, dizi tutar.

Çok kötü seçim bi de 40 bin vermişler pana para saçıyo

Veda'yi izlemeyen bundan izlemez.Hadi Vedacilar ve Vadiciler ortak bi paydasız oldu
Martta başlamasın Eylüle ancak...

bu ekibi bulmak için baya bir uğraşmışlar herhalde....bu diziyi kurtarabilcek tek etken sağlam bir yönetmen ve senaristle eylül ayında start almaktır....bu sezonun paarı geçti artık...sür eşeğini eylüle-ekime.....[sm=s17.gif]

ıdil fırat olmamış ama ıclal aydından daha iyi oyuncu olduğu kesin büyük ihtimal adnan medresin yasak aşkı işlenecek ondan ıdil fırat o kadar önemli olmayabilir. bu arada ıclal aydınin neden ayrildigi yeni anlaşıldı
)) veda da eşini oynuyordu ard ard eşini oynamasi saçma olurdu ondan kadını kovmuslar
)))))

vay be pana film atv ye dizi yapıyo

birce akalayı oynatmak neyin nesi ya.....ikinci bir m.yüzyıl vakasına daha yol açabilir bu...artı hem bu siyasi bir kaza olur....

Birce Akalay güzel canlandırır

Mehmet Aslantuğ başarılı bir oyuncu fakat üst üste dönem dizilerinde rol aldı.

Biraz kendini tekrarlamaya başladı. Bu diziside pek iyi gidecek gibi durmuyor. Hayırli olsun yinede...

Hiç sasirmadim açikcasi

bircenin gölgesinde kalır idil fırat tomris giritlioglu gbi biri el atmalı.m.aslantug başrol dgl başrolun babası rolune göre artık