Yeni Memoli'de Mehmet Ali Alabora Olmayacak!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yıllar sonra "Memoli" adıyla ekranlara dönecek olan Yılan Hikayesi ile ilgili bilgiler gelmeye başlıyor. TNT ekranlarında Eylül ayında yayına girecek olan dizide sanılanın aksine Mehmet Ali Alabora rol almayacak! Mehmet Ali Alabora'yı ikna etmeyi başaramayan Tayfun Güneyer, Memoli karakterini başka bir oyuncuya vermek zorunda kaldı.

FavoriForumum Özel Haber

Dizide, Memoli'nin partneri ise yine Zeyno'nun köyünden gelen başka bir köylü kızı olacak. Bu oyuncunun kim olacağı ise henüz bilinmiyor...

FavoriForumum Özel Haber

Diziyi başlatıp kendisini rezil etmesin Tayfun Güneyer :) Ben de sevinmiştim ama boşa çıktı. O rolü Mehmet Ali Alabora'dan başka kimse yapamaz :)

Mehmet Ali Alabora'dan başkasına yakışmaz bu rol. Kısacası buna Çakma 'Memoli' diyebiliriz buna. İnşallah iyi bir oyuncuyla çıkarlar karşımıza ama Mehmet Ali Alabora'nın yerini zor doldurulur çünkü, alışıldı bir kere. İnşallah iyi bir oyuncu ile çıkarlar karşımıza. Ama ben Mehmet Ali Alabora'nın dizide devam etmesinin taraftarıyım. Mehmet Ali Alabora olursa tutar ama diğer türlü şimdilik zor gözüküyor. İşte bunu zamanla göreceğiz. :)