Güzel olmuş fakat "Cevapla alıntıla" nın oldugu yerde olsaydı ve yazıların üstünde olsaydı eskisi gibi...
Güzel olmuş ama diğer beğen butonuyla aynı bölümde olursa daha güzel olacaktır bu altta pek sevemedim.
Sistemin tasarım ve türkçeleştirme aşamaları henüz tamamlanmadı. Tasarımı tamamlandığında eski beğeni sistemine daha benzer bir hale geleceğini düşünüyorum.
Forumdash, darksaal, emreemreu, xBUGRAx, RüzgarGülü, Orcun_22, çocuklarduymasın, XanTier liked this post
YerineForumdash, darksaal, emreemreu, xBUGRAx, RüzgarGülü, Orcun_22, çocuklarduymasın, XanTier Beğendi veya Bu mesajı beğendi yazılabilir
hiç alışamadım tuhaf olmuş bu sistem kalkana kadar kullanmayacam
hayırlı olsun ama ben hiç beğenmedim yenilikleri sevmiyorum çok kafam karıştı eskisi daha güzeldi foruma 10 saat girmedik herşey değişmiş ben beğenmedim ya
Hayırlı olsun foruma.
Mesajımı dislike yapanın tuttuğu takım küme düşer inşallah.
Ben açıkçası eski sistemin daha kullanışlı olduğu kanaatindeyim. Bu sistemide beğenmedim değil ama mesajlar çok yer kaplıyor artık. Biraz gözün alışması lazım. Hayırlısı olsun.
Sistemin tasarım ve türkçeleştirme aşamaları henüz tamamlanmadı. Tasarımı tamamlandığında eski beğeni sistemine daha benzer bir hale geleceğini düşünüyorum.
Bunu söyleyen kaçıncı kişisin ama:
Beğeniyi geri alma, beğeniyi beğenmeme durumuna getirme yakında gelir sanırım?
Bence beğenmek de süreli olsun. Mesaj yazmak gibi. 2. beğeni için 15 saniye geçmesi gereksin.
Çünkü bazen birisi konuya giriyor. 4 sayfa yorum var. Hazırlanıp 4 sayfadaki bütün mesajları beğeniyor. Artık en çok kim mesaj yazdıysa yazık oluyo ona. Dediğim gibi süreli olursa çok daha iyi olur bence @OzaN
Dün yazacaktım ama üşendim. Şimdi yazayım @OzaN
Beğeni satırı imzanın pixellerinden yiyor. Zaten 165 pixel alan var.
1 satır beğeni butonları, 1 satır mesajı beğenenler, 1 satır da beğenmeyenler oluyor. 3 satır neredeyse 80 pixel ediyor ve sağda scroll oluşuyor. Scroll'e sinir oluyorum ben de.
.Güzelde like/dislike yerine +/- olarak güncelleyebilirsin? Alt tarafı yazılari silip tek bi işaret yapıcaksin
Birde İmza olayı var.Eskiden otomatik kendini kuculurturdu ve belli bi ölçeklendirme yapardi.Şimdi kaydırma cubugu içine girmiş oluyor ve ben sayfayı aşaya doğru indirdiğimde imzalarada denk geliyor ve kutu çindeki imzalarida aşaya kaydırmak gibi sinir bozucu bir olay oluyor.Eski imza sstemi (oto. ölçeklendirme) geri gelsin@OzaN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?