Yeni Like / Dislike Sistemi Devreye Girdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş fakat "Cevapla alıntıla" nın oldugu yerde olsaydı ve yazıların üstünde olsaydı eskisi gibi...

Güzel olmuş ama diğer beğen butonuyla aynı bölümde olursa daha güzel olacaktır bu altta pek sevemedim.

Güzel olmuş fakat "Cevapla alıntıla" nın oldugu yerde olsaydı ve yazıların üstünde olsaydı eskisi gibi...

Güzel olmuş ama diğer beğen butonuyla aynı bölümde olursa daha güzel olacaktır bu altta pek sevemedim.

---

[/SIZE]
Sistemin tasarım ve türkçeleştirme aşamaları henüz tamamlanmadı. Tasarımı tamamlandığında eski beğeni sistemine daha benzer bir hale geleceğini düşünüyorum.

[/B][/COLOR][/FONT]

hayırlı olsun ama ben hiç beğenmedim yenilikleri sevmiyorum çok kafam karıştı eskisi daha güzeldi foruma 10 saat girmedik herşey değişmiş ben beğenmedim ya

Hayırlı Olsun İlk diss'i Ben Yedim Hepinize Diss Atacam

hiç alışamadım tuhaf olmuş bu sistem kalkana kadar kullanmayacam

Ben açıkçası eski sistemin daha kullanışlı olduğu kanaatindeyim. Bu sistemide beğenmedim değil ama mesajlar çok yer kaplıyor artık. Biraz gözün alışması lazım. Hayırlısı olsun.

Ben açıkçası eski sistemin daha kullanışlı olduğu kanaatindeyim. Bu sistemide beğenmedim değil ama mesajlar çok yer kaplıyor artık. Biraz gözün alışması lazım. Hayırlısı olsun.

Bunu söyleyen kaçıncı kişisin ama:

Sistemin tasarım ve türkçeleştirme aşamaları henüz tamamlanmadı. Tasarımı tamamlandığında eski beğeni sistemine daha benzer bir hale geleceğini düşünüyorum.

Yeni birsey zaten aliskin olmadigimiz birseydir dogal olarak goze hos gelmesi zaman alir. Kisa zamanda hersey alisir ve habire begenir

Beğeniyi geri alma, beğeniyi beğenmeme durumuna getirme yakında gelir sanırım?

.

Son düzenleme:
Koskoca dislike gelmiş beğenmeyenlerin yorumunu Dislike yapın
Eğlence başlasın