Yeni James Bond, Tom Hardy Olabilir!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
TH.jpg


James Bond serisinin yeni filmi olan ve aynı zamanda Daniel Craig'i son kez Bond'a hayat verirken göreceğimiz No Time to Die'ın vizyona girmesine az bir süre kala, yeni James Bond'un kim olacağı konusu da tartışılmaya devam ediyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmış olmasa da söylentilere göre bugüne kadar Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig gibi önemli isimler tarafından canlandıran efsanevi karaktere hayat verecek bir sonraki isim, başarılı oyuncu Tom Hardy olacak. The Vulcan Reporter'ın haberine göre oyuncu ve yapım şirketi arasında anlaşma sağlandı, kısa süre içerisinde de resmi açıklama yapılacak.

Mad Max: Fury Road, Inception, Venom, The Revenant gibi filmlerle tanınan Tom Hardy, son olarak Capone filminde rol almıştı.
 
  • Beğendim
Reactions: MEnes

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,626
Reaksiyon puanı
9,607
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Hardy'de daha çok Bond kötüsünü oynayacak bir tip var. Hiddleston veya Cavill daha çok uyabilirdi. Neyse en azından kadın yapmadılar.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,081
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Yakıştırdım Bond karakterine ama kısa zamanda yeni bir Bond filmine ihtiyacımız yok. Daha eski serinin finalini bile izlemedik.

En az 5 yıl sonra olması lazım ve o zaman da Tom Hardy 48 yaşında olacak...