Yeni Gençlik Dizisi "Masumiyet" 1.Bölüm | GRIFFIN - ғ мedyα

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

pph0d.jpg

MASUMİYET

1.Bölüm

Yeni Dizi
İLK BÖLÜM

1.İSTANBUL GENEL GÖRÜNTÜLER
Boğaz köprüsünden görüntüler verilir, daha sonra çeşitli sokaklardan ve lüks binaların bulunduğu yerlerden…

2. DIŞ/GECE – MELİHA KAFE
Meliha Başaran’ın kafesini dıştan görürüz.

3. DIŞ/GECE – MELİHA KAFE
Ezgi, Timur, Meliha, Lale, Selen, Barış, Onur, Duygu, Fatih, Selin, Aynur, Levent, Filiz, Kaan
Meliha’nın kafesi son derece güzel dekore edilmiş ve bir düğün gecesi haline getirilmiştir. Balonlar, güzel süslenmiş masalar, masaların üzerinde bulunan çiçekler ve lezzetli yemekler. Meliha, Fatih ve Duygu düğüne gelen konukları karşılarlar.

Timur Boracan’ın annesi Aynur ve babası Levent ise son derece morelsiz bir şekilde masada otururlar.

Filiz, Meliha’nın yanına yürür ve kulağına bir şeyler fısıldar.

FİLİZ
(Aynur ve Levent’e bakarak)
Ayy, şunlara bak. Sanki oğulların düğününe değil cenaze törenine gelmişler...

MELİHA
Keşke hiç gelmeselermiş. Ayıptır.

Konuklar düğüne gelmeye devam ederler.

FATİH
Merhabalar, hoşgeldiniz..

DUYGU
Hoşgeldiniz..

Duygu gelen konuklara şeker vermektedir.

FİLİZ
Ezgi ile Timur kaçta gelecekler?

MELİHA
Birazdan burada olmaları gerekiyor..

Hemen hemen tüm konuklar içeriye dağılmıştır ve herkes masadaki yerini almıştır.
Duygu, düğün arabasının geldiğini görür ve içeriye koşar.

DUYGU
Geliyorlar!

Ezgi’nin arkadaşları, başta Selen olmak üzere ellerindeki çiçekleri yukarıya doğru tutarlar ve Ezgi ile Timur’un o yukarıda tutulan çiçeklerin altında yürümesini sağlarlar.

Timur, Ezgi’nin oturduğu tarafın kapısını açar ve Ezgi’nin elinden tutar. Ezgi’nin üzerinde çok hoş, sade bir gelinlik vardır. Timur ve Ezgi kafeye doğru yürürler, tüm konuklar alkışlamaya başlar. Herkesin çok mutlu olduğu görünür.

Timur ve Ezgi, çiçeklerle süslenmiş nikah masasına varırlar. Timur, Ezgi için sandalyeyi arkaya çeker ve Ezgi’nin rahat bir şekilde oturmasını sağlar. Nikah şahitleri ve nikah memuru da oturur masaya.

NİKAH MEMURU
Gelin hanım, adınız soyadınız?

EZGİ
Ezgi Başaran.

NİKAH MEMURU
Annenizin babanızının adı soyadı?

EZGİ
Meliha Başaran ve Fatih Başaran.

Fatih ve Meliha kızları Ezgi’ye bakarlar.

NİKAH MEMURU
Damat bey, adınız soyadınız?

TİMUR
Timur Boracan.

NİKAH MEMURU
Annenizin babanızın adı soyadı?

TİMUR
Aynur Boracan ve Levent Boracan.

Aynur, gözyaşlarını zorlu olarak tutmaya çalışır, çünkü oğlunun daha iyi bir kızla evlenmesini istemektedir.

4. DIŞ/GECE – MELİHA KAFE
Meliha’nın kafesine doğru, gelinlik içinde olan bir bayan görürüz. Yüzü gösterilmez. Sadece elinde bir çanta tuttuğunu görürüz.

5. DIŞ/GECE – MELİHA KAFE
Ezgi ve Timur, nikah memurunun sorularını yanıtlamaya devam etmektedirler.

NİKAH MEMURU
Sayın Ezgi Başaran, hiç kimsenin baskı ve etkisi altında kalmadan özgür iradenizle ve kendi arzunuzla Timur Boracan ile evlenmek istiyor musunuz?

Ezgi çok sadık bir şekilde Timur’un gözlerinin içine bakar.

EZGİ
Evet.
Konuklar alkışlarlar.
NİKAH MEMURU
(Timur’a bakarak)
Aynı soruyu size de yöneltiyorum. Hiç kimsenin baskı ve etkisi altında kalmadan, özgür iradenizle ve kendi arzunuzla Ezgi Başaran ile evlenmek istiyor musunuz?

Gelinlik giymiş ve elinde çanta olan kadının kafeye girdiğini görürüz ve yüzünü gösteririz. Lale olduğunu farkına varırız.
LALE
(Sessiz bir şekilde)
Timur...

Timur Ezgi’ye bakar ve nikah memuruna cevabını söylemeye hazırlanır. Ancak o anda Lale’yi görür ve Lale’yi gelinlik içinde görmesine şaşırır. Ezgi ve diğer konuklar da Lale’ye bakar.
TİMUR
Lale? Ne işin var senin burada.. Git buradan.

Timur ayağa kalkar.
LALE
Timur, bana söz vermiştin... Benimle evleneceğine dair söz vermiştin.

Lale kendinde değildir, çantasını tutar ve içinde bulunan silahi alır. Silahı Ezgi’ye doğru yöneltir.
EZGİ
(Bağırarak)
Timur!!

TİMUR
Ezgi, annenlerin yanına git.

EZGİ
Timur...

TİMUR
Ezgi dediğimi yap.

LALE
(Ezgi’ye bakarak)
Kıpırdama!

MELİHA
Ezgi kızım!!

DUYGU
Abla!!

Ezgi ve Timur gelin masasının önüne gelmişlerdir. Timur, Lale’yi sakinleştirecek sözler kurmaya çalışır.
TİMUR
Lale, bırak o silahı. Tamam söz, seninle evleneceğim. Ama n’olur bırak o silahı..

Lale silahını Ezgi’ye doğru yöneltmeye devam eder.

LALE
(Yere bakarak konuşur)
Seni hep sevdim ve hep sevmeye devam edeceğim Timur..

Lale’nin yavaşça yumuşadığını görürüz ve silahını yavaşça aşağıya indirdiği görürüz.

TİMUR
Evet Lale, ben de seni.. N’olur şimdi bırak o silahı. Mutluluğumuza kavuşalım.

Lale, Ezgi’ye bakar ve daha da çok sinirlenir.

LALE
Timur, yalan söylüyorsun! Yalaaaaan!

Lale silahı ateşler, herkes bağırır ve herkes şoke olur. Kime tam olarak ateşlediğini görmeyiz, kamera mekandan uzaklaşır.

6. İSTANBUL GECE/GÜN GÖRÜNTÜLER
İstanbul’un gece görüntülerinden başlarız, daha sonra gündüz görüntülere geçiş yaparız.

7. DIŞ/GÜN – ÜNİVERSİTE
Üniversite’yi dıştan görürüz. Üniversitenin görüntüsü üzerine “10 AY ÖNCE” yazarız. Belirgin bir şekilde.

8. DIŞ/GÜN – ÜNİVERSİTE – BİNA ÖNÜ
Ezgi, Selen, Barış, Onur, Timur
Dört arkadaş Ezgi, Selen, Barış ve Onur dışarıda bir masada oturmaktadırlar. Ezgi ve Selen kahve, Barış ve Onur İce Tea içmektedir.

ONUR
Hocanın verdiği ödevi bitirebildiniz mi?

EZGİ
Ben bitiremedim, dün geç saatlere kadar anneme yardım ettim kafede. Çok kalabalıktı.

ONUR
Sen Selen?

Selen, masanın üstünde duran Onur’un ödevini alır ve bir kağıda Onur’un yazdıklarının hemen hemen aynısını yazar.
SELEN
(Gülünçlü şekilde)
Birazdan bitireceğim..

Selen, Timur’un geldiğini görür. Yanında Timur’un en yakın arkadaşı Kaan yürümektedir.
SELEN
Aaa.. Gelene bakın.
Herkes Timur’a bakar.
BARIŞ
(İrrite olmuş bir şekilde)
Neyine bakalım. Züppenin teki işte.

Ezgi, ilk kez gördüğü Timur’a gözlerine diker.

SELEN
Gecelerin çapkın erkeği.. Timur Boracan..

Timur’un üniversiteye doğru yürüdüğünü ve Ezgi’nin Timur’a gözlerine dikmesiyle donarız.

1.Bölümün Sonu

Son düzenleme:
Okudum gayet akıcı ilerledi yine o anları yaşadım yani çok güzel olmuş eline sağlık Furkan. @Fks14

Son düzenleme:
Bu da cok guzel olmus ama son kisim Adini Feriha Koydum'a cok benzemis Furkan. Yaniliyor muyum? :GDG:

@mrt-06 Değerli yorumun için çok teşekkür ederim Atacan. :)
@007At Düşüncen için çok teşekkür ederim, olabilir yakında bir şeyler. Ama bu işler öyle 1 2 olmuyor maalesef.. :)
@fx_tv @Reytinger Çok teşekkürler..
@dizi kolik Öyle mi ::D

Mobilden olduğumdan senaryoları yarım okuyorum.herneyse senaryo düzenleme muazzam. Tam aklimdaki gibi.Aşkı memnunun sizan senaryosu gibi.Kısaca 14 puan:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Mobilden olduğumdan senaryoları yarım okuyorum.herneyse senaryo düzenleme muazzam. Tam aklimdaki gibi.Aşkı memnunun sizan senaryosu gibi.Kısaca 14 puan:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Çok teşekkür ederim, beğendiğine sevindim Forumdash. Ama benim dizilerim reyting sistemine dahil olmuyor :)

ya hiçkimse kusura bakmasın ama forumda bitek furkan`ın dizilerini rahatlıkla,severek okuyorum.tebrikler Furkan

Hepinize defalarca teşekkür ediyorum, elimden gelenini yapmaya çalışıyorum :)