Yeni Galeri - Medya Sistemi Testleri Başladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da çok yakında yepyeni bir dönem başlıyor.

Artık video ve resimler için özel galerilerin oluşturulacağı yeni bir sisteme sahibiz.

Bildiğiniz gibi özellikle foto galerileri günümüz internet sitelerinde önemli bir yere sahip oldular. Fakat bizde böyle bir sistem mevcut değildi. Sahip olduğumuz yeni ve gelişmiş sistemle artık bizim de foto galerilerimiz olacak.

Galerilerde medyalara puan verebilir, yorum yapabilirsiniz. Bildirim gibi forumdaki pek çok özellikle uyumludur ve sürekli de gelişmeye devam edecektir.

Sistem şimdilik test aşamasında olup sizlerin de görüşleriyle şekillenecektir.

Galeri oluşturmak şimdilik sadece editör ve yöneticilere özel bir durum olacak. Komik Resimler (https://fav10.net/media/categories/komik-resimler.2/) gibi kategorilere ise her isteyen üye resim ekleyebilecek. (Forum kuralları dahilinde)

Ayrıca galeriler için çok yakında yeni bir bölüm açılacak ve etkinlik şeklinde kendi galerimizi kendimiz oluşturacağız. Bunun dışında bazı özel haberler de galeri şeklinde açılabilecek. (Şu an örnek olsun diye bir deneme galerisi oluşturdum, gerçek galeriler oluşturulduğunda silinecek...)

Galerilere ve medyalara ilginizi bekliyoruz.

Ben diyorum o ne sabahtan beri kapatmaya uğraşıyorum

şu bildirim işi güzel olmamış beğenmedim sistemi bişey anlaşılmıyor zaten

Bildirim işi benimde canımı sıktı tıkladiğim halde gitmiyor
Galerili haber açma çok güzel oldu.En sevdiğim şey bol görselli haber açmaktı.Gözüm açık gitmeyecem

Ne diyelim hayırlısı olsun

Ben diyorum o ne sabahtan beri kapatmaya uğraşıyorum
Ahaha.

İlk haliyle pek beğenmedim. Mesela ilk mesajın en aşağıda olması ilk dikkatimi çeken eksi oldu. Bir de uzun zamandır yapmak istediğim resimli bir konu vardı. Onu buraya açarım.

Neyse Onedio'nun paylaşımları için güzel olmuş.

Hayırlı olsun forum için.

Bildirimleri kaldırırız o zaman hoşunuza gitmediyse, o problem değil.

Bildirimleri kaldırırız o zaman hoşunuza gitmediyse, o problem değil.

İlk mesajın altta olması başta bana da tuhaf geldi ama sonra alıştım, normal karşılamaya başladım. Profildeki mesaj sistemi gibi tasarlanmış.

Evet Onedio'da istediğimiz tarz iyi örnekler mevcut.

Hayırlı olsun.
Güzel sistem olmuş bence.
Özellikle yorum falan işi.

Hayırlı olsun forum adına.

Hayırlı uğurlu olsun. İşte yenilik dediğin böyle olur ^-^

Tek bi konuda bütün resimleri toplayamıyormuyuz?? Ayrı ayrı cıktı bende resimler:Confused:
Sen galeri (albüm) oluşturmaya çalışmışsın ilk mesajda da yazdığım gibi şimdilik editör ve yöneticilere var sadece albüm yetkisi. Test aşamasından çıktıktan sonra açacağız büyük ihtimal favori üyelere de.