Yeni "Gülbeyaz" Rojda Demirer mi olacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Asis Yapım, 2002 yılında Kanal D'de ekrana gelen "Gülbeyaz" dizisinin yeni bölümlerini çekmek için kolları sıvadı.
Nejat İşler ile Şevval Sam'ı buluşturan dizi, geçen yıllarda yaşamını yitiren ünlü müzisyen Kazım Koyuncu'nun hazırladığı müzikleriyle de akıllarda yer etmişti.

Fox tv için hazırlanan dizide Gülbeyaz rolü için teklif götürülen isimler arasında Merve Oflaz ve Rojda Demirer bulunurken, Nejat İşler'in canlandırdığı karakter için bu kez Gökhan Tepe'yle görüşülüyor. Ulaştığımız Asis Film yetkilileri teklifleri doğrularken net kararın gelecek hafta verileceğini açıkladılar.

Görüşülen isimler o rollere hiç uygun değil bence. Tutacağını sanmıyorum bu dizinin...

Bence Şevval Sam - Nejat İşler ikilisinin performansını yakalayacak oyuncular bulmaları imkansız gibi...

Bunları öneriyorum:
Şevval Sam:Melis Birkan
Nejat İşler:Kenan İmirzalıoğlu

Bunları öneriyorum:
Şevval Sam:Melis Birkan
Nejat İşler:Kenan İmirzalıoğlu

Melis Birkan "Reis" dizisinde oynayacak.
Kenan Imirzalioglu bu sezon tv'de olmayacak.

Gökçe Bahadir / Gülçin Santircioglu olabilirdi yeni Gülbeyaz.. Ve Nejat Isler'in rolü için Murat Yildirim olabilirdi ..

Melis Birkan "Reis" dizisinde oynayacak.
Kenan Imirzalioglu bu sezon tv'de olmayacak.

Gökçe Bahadir / Gülçin Santircioglu olabilirdi yeni Gülbeyaz.. Ve Nejat Isler'in rolü için Murat Yildirim olabilirdi ..

Ne içtin olum sen
Melis birkan Reis'te filan oynamıyor.Melis birkan bu:

Evet arkadaşımız hata yapmış olabilir, anlayışla karşılamamız gerekir.

Melis Birkan Gülbeyaz rolüne yakışmaz
Bakalım kim olacak...