Yeni Favori Üyeler - Eylül 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Favori Üyeler, Çaylak üyelerden farklı olarak her bölümde konu açma yetkisine sahiptirler.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@aserat54
@papuleoo
@Ice_Cool_23

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

Üç arkadaş da son dönemde fazlasıyla dikkat çeken kişlerdi. Tebrik ederim üçünü de.

Üç arkadaşı da favori üyeliklere yükseldikleri için tebrik ediyorum. Üç üyede forumda ön plana çıkmış isimlerdi. O yönden gönül rahatlığıyla kutluyorum kendilerini.

Tebrik ederim arkadaşlar.

Ben @FahriyEvcen de favori üye olsun isterdim. Çünkü gerçekten çok kısa sürede kaliteli yorumlarıyla iyi çıkış yakaladı. Umarım önümüzdeki ay olur.

papuleo yla konuşmuşumdur da diğerleriyle daha hiç konuşma fırsatmız olmadı tebrik ederim arkadaşlar papuleo kardeşime sevindim

Üç arkadaşıma da tebrikler. Yerleri daim olsun diyelim. Darısı Fahriye'nin başına.

@ aserat54
@populeoo
@Ice_Cool_23

Bu 3 kisiden bi populeoo ile fazla konuşmuşlugum var digerleri ben banliyken fazla aktiftiler galiba ama herkese tebrikler

Ozellikle @populeoo ya tebrikler 😉
@gizem ak ve @FahriyEvcen de favori olmali bence benim olmama daha cok var ama olsun

Bayram Dönüşü Çok Güzel Bir moral Oldu Bana.. Favori Üyelğe Layık gmren herkese Teşekkürler Buarada Herkesin Bayramı Mübarek Olsun çok teşekkürler Tekrardan