Yeni Favori Üyeler-Ekim 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,421
Puanı
1,060
Favori Üye ailesi gittikçe genişliyor.

Her ay yönetimin uygun gördüğü 3 çaylak üye Favori Üye rütbesi almaya devam ediyor.

Bu ay Favori Üye olmaya hak kazanan isimler:

@xemrexxx
@turkuazz
@tolgab

Favori rütbesini korumak için kopya konu kuralına dikkat etmelisiniz.

Detaylı bilgi: Kopya Konu Kuralı Hakkında Önemli Düzenleme!

Ayrıca banlanacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Konu açmadan önce mutlaka okuyun: Tıklayın

Favori Üye olmayı bekleyenler için de önemli bir duyuru: Tıklayın

@tolgab kısa sürede foruma ayak uydrmuştu zaten tebrikler 😉😉😉

@turkuaz yorumlarını beğendiğim bir üye editör olmayıda bende düşün 😉😉😉

@xemrexxx ayoll şu çocuğun favori olması umrumda değilde koskoca favori forumun 100 kusur mesaj yazan kişinin çaylak olması bence forumun karizmasını yerle bir ediyordu neyseki şimdi karizmayı düzeltti forum birazda olsa :F:F:F

@tolgab ve @turkuazz sizin adınıza sevindim.:D
@xemrexxx konularını onaylicak olan biziz yine. Her türlü tekeliz.:A
teşekkürler

Üç isim adına da çok sevindim, üçünüze de hayırlı uğurlu olsun. :)
çok teşekkürler

@xemrexxx ayoll şu çocuğun favori olması umrumda değilde koskoca favori forumun 100 kusur mesaj yazan kişinin çaylak olması bence forumun karizmasını yerle bir ediyordu neyseki şimdi karizmayı düzeltti forum birazda olsa :F:F:F
çok teşekkürler

Tebrikler arkadaşlar hak ettiniz. :) @xemrexxx @turkuazz @tolgab
teşekkür ederim..:)

Başta @xemrexxx olmak üzere herkes için hayırlı olsun, sevindim sizin adınıza. :) @tolgab @turkuazz
teşekkürler

@xemrexxx ayy sonunda çaylaklıktan kurtuldun. :F Nisan'dan beri bekliyordun. :F Artık bol MY konuları görürüz senden. :Z :A

@turkuazz Çok sevindim senin adına da. :D Zaten senle iyi anlaşıyoruz çok iyi oldu favori olman. :D

@tolgab sende favori olduğuna göre artık Demet Akalın'ın yeni şarkılarını forumda açarsın. :D Sana da tebrikler. :D

ben kaç mesajdayım halime bak

@xemrexxx ayy sonunda çaylaklıktan kurtuldun. :F Nisan'dan beri bekliyordun. :F Artık bol MY konuları görürüz senden. :Z :A

@turkuazz Çok sevindim senin adına da. :D Zaten senle iyi anlaşıyoruz çok iyi oldu favori olman. :D

@tolgab sende favori olduğuna göre artık Demet Akalın'ın yeni şarkılarını forumda açarsın. :D Sana da tebrikler. :D
çok teşekkür ederim..açıkçası benim içinde sürpriz oldu..beklemiyordum..desteğin için saol:)