İkimizde merak ediyorduk.Sürpriz n diye.Dosinin hediyesini beğendim.Angelıca abla sanada tesekkürler saol..Bende çok sevindim.İmla kuralarına uyuyorumda ondandır.abla
------
Diğer rütbeler neler ?Tebrikler arkadaşlar darısı diğer rütbelere.
İkimizde merak ediyorduk.Sürpriz n diye.Dosinin hediyesini beğendim.Angelıca abla sanada tesekkürler saol..Bende çok sevindim.İmla kuralarına uyuyorumda ondandır.abla
Diğer rütbeler neler ?Tebrikler arkadaşlar darısı diğer rütbelere.
------
Diğer rütbeler neler ?
Ne demek ablacım seve seve yardım ettim sana uymaya devam et
[/QUOAynen güzel oldu iyi oldu abla.Dediğin gibi herkes beni bende herkesi özledim..Kuralara uymaya devam abla.Doside dedi bana böyle devam .Konu açarsan aç.Açmak mecbur değil.Gene yardımcın olcak dosi.
Aynen, seve seve yardımcı olurum sana da başkalarına da 😊Aynen güzel oldu iyi oldu abla.Dediğin gibi herkes beni bende herkesi özledim..Kuralara uymaya devam abla.Doside dedi bana böyle devam .Konu açarsan aç.Açmak mecbur değil.Gene yardımcın olcak dosi.
YEHUUUUNOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
"Çaylak Üye" rütbesine sahip 4 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;
@Alos
@conino
@Doğan
@Sylvester
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana veya başka yöneticilere özelden sorabilirsiniz.
Konu açmadan önce bu konuya göz atmanızı öneririz:
Yeni Konu Açma Kuralı! 📢
Yönetim olarak son zamanlarda bazı üyelerimizin hızlı konu açabilmek adına resimsiz konu açıp, ardından konuya resim eklediğini fark ettik. Haksız rekabet yaratan bu durumun önüne geçmek adına aşağıdaki kuralları uygulama kararı aldık: Resimsiz konu açmak kesinlikle yasaktır, açılması...fav10.net
Teşekkürler tabi sorarım sağolHayırlı olsun @Doğan @Alos @Sylvester @conino
Konuda paylaşılan linke tıklayıp kuralları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Aklınıza takılan bir soru oldu mu ben ve diğer yönetici arkadaşlarıma sorabilirsiniz 😊
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
EvetÇete resmileşmiş
Tebrikler.
Sağol
Sağol
İnşallahTebrikler arkadaşlar darısı diğer rütbelere.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim nenem
Allah razı olsun senden arkadaşım..Bende sana yardımcı olurum..Zaten yeni üye gibiyim ara verdim. Vede eskide kaldı herşey.Aynen, seve seve yardımcı olurum sana da başkalarına da 😊
tebrıkler arkadaşımYEHUUUU
Teşekkürler tabi sorarım sağol
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Evetsağol
Sağol
Sağol
İnşallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim nenemben de çok sevindim
Seninle test yapmıştık bir ara, o görünmeyen yerlerde artık o buton olacakYEHUUUU
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Evetsağol
Sağol
Sağol
İnşallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Evet yapmıştık,çok iyi o zamanSeninle test yapmıştık bir ara, o görünmeyen yerlerde artık o buton olacak
Konu kurallarına bakmayı unutma
Teşekkür ederim seni de tebrik ederimAllah razı olsun senden arkadaşım..Bende sana yardımcı olurum..Zaten yeni üye gibiyim ara verdim. Vede eskide kaldı herşey.
------
tebrıkler arkadaşım
Saol teşekürler..KardeşimEvet yapmıştık,çok iyi o zamanolur bakarım konu açacağım zaman
Teşekkür ederim seni de tebrik ederim
@Alos @conino @Doğan @Sylvester tebrik ederim. Favori üyeliğiniz daim olsun.
[/QUOTSaol teşekkür ederim.
Sende saolTüm isimler hak ediyor, tebrikler dostlar.
Yeni rütben hayırlı olsun.Vaov süper gerçekten.Çook sevindim saol
Sağol teşekkürler kardeşim.Sende mi faceden giriş yapıyorsun?Yeni rütben hayırlı olsun.
Mod, s.mod falan yaniİkimizde merak ediyorduk.Sürpriz n diye.Dosinin hediyesini beğendim.Angelıca abla sanada tesekkürler saol..Bende çok sevindim.İmla kuralarına uyuyorumda ondandır.abla
------
Diğer rütbeler neler ?
Falan filan rütbelere hemen yükselem bariMod, s.mod falan yani
YEHUUUU
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Evetsağol
Sağol
Sağol
İnşallah
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Falan filan rütbelere hemen yükselem barikardeşim
Foruma ilk olarak faceden giriş yapmaktaydım.Fakat tarayıcıyı değiştirmek istedim.Google'dan arka planda maçı ve forumu anlık takip edemiyordum.Safari ile bu mümkün.Face den hesaptan çıkış yaptığım an tekrar giriş yapamadım.Sağol teşekkürler kardeşim.Sende mi faceden giriş yapıyorsun?
Olur hemen çalışmaya devam abla.Hadi bakalım konuları bekliyorum kuzum
------
Çalışman lazım
Aynı benim gibi Faceden giriş yapamadın..Sonra nasıl giriş yaptın ?Kim verdi şifreyi sana ? Sorsam tarayıcı değiştirdim dicem harelde.Foruma ilk olarak faceden giriş yapmaktaydım.Fakat tarayıcıyı değiştirmek istedim.Google'dan arka planda maçı ve forumu anlık takip edemiyordum.Safari ile bu mümkün.Face den hesaptan çıkış yaptığım an tekrar giriş yapamadım.
İkimiz arasında fark var ben bile isteye değiştirdim.Başıma bunun geleceğini hissetmiştim.Sapla samanı karıştırma.Olur hemen çalışmaya devam abla.Çok güzel çalışırım.
------
Aynı benim gibi Faceden giriş yapamadın..Sonra nasıl giriş yaptın ?Kim verdi şifreyi sana ? Sorsam tarayıcı değiştirdim dicem harelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?