DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,414
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Burada sen url’e linki yapıştıramamışsın ki konunun adı yazıyor.
Dalgınlık yok, sonuçta size SS ile aşama aşama gösterdim ve herzaman yaptığım taktik.Evet Dosi’ye onu diyecektim şimdi ben de, URL kısmına link olduğu gibi yapıştırırken acaba mobilde hata mi verdi? Yoksa zaten hep kullandığı şey @Dosi onu illa Kİ biliyordur dalgınlığına denk gelmediyse 😱
Geçmiş olsun, yanlış yeri temizlemişsin maalesef.Hiçbir şey değişmedi. Veriler silindiği için hesabımdan çıkış yapıldı. 30 dakikada anca giriş yapabildim. Butonlar gözükmediği için oraya buraya rastgele bastım ve giriş yapma butonunu buldum. @bazinga
Başka tarayıcı denesen?Hiçbir şey değişmedi. Veriler silindiği için hesabımdan çıkış yapıldı. 30 dakikada anca giriş yapabildim. Butonlar gözükmediği için oraya buraya rastgele bastım ve giriş yapma butonunu buldum. @bazinga
Tek sende var gibi böyle bir durum.Dalgınlık yok, sonuçta size SS ile aşama aşama gösterdim ve herzaman yaptığım taktik.
Şimdi deneyeyim.
Maç linki
Şimdi oldu galiba, yalnız şöyle bir şey var kopyalarken kırmızı yaptığım yazı da komple link ile birlikte oluyor. Bu yazıyı silince sonradan oldu ama gündüz onu denediğim de de olmuyordu. Yani @bazinga evet mevzu o fakat gündüz bu diğer yöntem de olamamıştı ve niye bu isimde beraberinde kopya oluyor anlamadım daha.
Thread 'Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 20-21 Sezonu - 4.Hafta Maçı'Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 20-21 Sezonu - 4.Hafta Maçı
Beyoğlu Derbisi'nde Kasımpaşa, Galatasaray'ı konuk ediyor. Sezona etkili başlayan fakat son 2 haftadır tutuk futbolunu sürdürerek Avrupa'ya da veda eden Galatasaray, milli maç arası öncesi lige 3 puanla ara vermek isterken; Galatasaray'ı konuk ettiği son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet...fav10.net
Linkin yazı ile kopya olması biraz sinir bozucu. Biraz uzun yoldan halederim artık
Benim bildiğim tek bir veri temizleme yeri var, yani @Sherlock 'un bahsettiği yer. Başka bir yer varsa bir yaşıma daha girmiş olurum.Geçmiş olsun, yanlış yeri temizlemişsin maalesef.
Kurulu düzenimi değiştiremem.
Hayır yani denersen sorun nerde anlarsın. Belki tarayıcını güncellemen gerekebilir. Eski telefonum Samsung du ve onun taratıcısına çok alıştığım için başka marka telefonum olmasına rağmen Samsung tarayıcısını kullanıyorum.Kurulu düzenimi değiştiremem.
Tarayıcı güncel.Hayır yani denersen sorun nerde anlarsın. Belki tarayıcını güncellemen gerekebilir. Eski telefonum Samsung du ve onun taratıcısına çok alıştığım için başka marka telefonum olmasına rağmen Samsung tarayıcısını kullanıyorum.
Browser cache temizlemek lazım ama @DarkLegenD ’ın başına gelenlerden sonra yöntem önermiyorum ben.@bazinga Mobildeki İconlar mesela tuhaf coca cola yada benzin pompası gibi enterasan iconlardan nasıl kurtulcam; mobilden girince sorun yaşıyorum.
Bilgisayardan girince sıkıntım yok
"Geçmiş > Tarayıcı Verilerini Temizle" kısmına geldikten sonra ekran görüntüsü atma şansın var mı?Benim bildiğim tek bir veri temizleme yeri var, yani @Sherlock 'un bahsettiği yer. Başka bir yer varsa bir yaşıma daha girmiş olurum.
@bazinga Mobildeki İconlar mesela tuhaf coca cola yada benzin pompası gibi enterasan iconlardan nasıl kurtulcam; mobilden girince sorun yaşıyorum.
Bilgisayardan girince sıkıntım yok
Browser cache temizlemek lazım ama @DarkLegenD ’ın başına gelenlerden sonra yöntem önermiyorum ben.
Abi en iyisi sen de benzerini yap, resim üzerinden görüp yöntem önermek daha sağlıklı olacak gibi."Geçmiş > Tarayıcı Verilerini Temizle" kısmına geldikten sonra ekran görüntüsü atma şansın var mı?
Şuraya yükleyip linkini at, foruma yükleyemiyorsan resmi:
Video Yükle - Dosya Yükle - Resim Paylaş - imgyukle.com
imgyukle.com ücretsiz, hızlı resim yükleme, video yükleme ve dosya yükleme, paylaşma servisidir. JPG, PNG, GIF, BMP formatlarında ve 250 MB'a kadar resimler yükleyebilirsiniz.imgyukle.com
Gerek kalmadı, uğraşmayalım daha fazla. Bilgisayarı açtım şimdi, kullanacağım butonları ezberliyorum."Geçmiş > Tarayıcı Verilerini Temizle" kısmına geldikten sonra ekran görüntüsü atma şansın var mı?
Şuraya yükleyip linkini at, foruma yükleyemiyorsan resmi:
Video Yükle - Dosya Yükle - Resim Paylaş - imgyukle.com
imgyukle.com ücretsiz, hızlı resim yükleme, video yükleme ve dosya yükleme, paylaşma servisidir. JPG, PNG, GIF, BMP formatlarında ve 250 MB'a kadar resimler yükleyebilirsiniz.imgyukle.com
Aynı sorunlar bende de var.Bildirimin yanında yer alan mesaj kutusu görünmüyor.
Az önce ankette oy kullanmak istedim, ankette işaretleme yapacağımız yandaki kutucuklar görünmüyor? Kafama göre tıkladım da kutular yok.
Şu an yazdığım mesaj yerinin üstünde de GİF dışında hiçbir buton görünmüyor.
Bildirimin yanında yer alan mesaj kutusu görünmüyor.
Az önce ankette oy kullanmak istedim, ankette işaretleme yapacağımız yandaki kutucuklar görünmüyor? Kafama göre tıkladım da kutular yok.
Şu an yazdığım mesaj yerinin üstünde de GİF dışında hiçbir buton görünmüyor.
Bunun benimle hiçbir ilgisi yok. Doğru yere baktığına emin misin?PP değiştirmek istiyorum pc'deki yeni fotoları görmüyorum sistem@bazinga
Masaüstüne attım işte fotoyu her zamanki gibiBunun benimle hiçbir ilgisi yok. Doğru yere baktığına emin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?