Yeni Diziyle Tarihe Hizmete Devam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kara Sevda ilk 10a girsin önce
Karadayı giriyordu
İçerde satılmaya başlasın hele bi gör ks haberlerini o zaman açarım
kaça giriyor şu an
neyse kolombiyada başlıyormuş oradan haber veririm ben en son senin kpa 4, @denizz19 un afk si 5 ve biricik dizim elif 5.3 reyting almış kolombiyada
@mrt-06 @çiğdem-

Kara Sevda ilk 10a girsin önce
Karadayı giriyordu
İçerde satılmaya başlasın hele bi gör ks haberlerini o zaman açarım

My pzt mi olacak
@xemrexxx
öyle gibi duruyor
salı-çarşamba-cuma dolu fox un
kördüğüm de bitmicek gibi
hayat sevince güzelin yerine gelir 17 ekim deniyormuş

En son konuştugumuzda ilk 10da değildi
megatv de fgsn giriyordu ama

Desene pzt çekişmemiş enfes olacak

En son konuştugumuzda ilk 10da değildi
megatv de fgsn giriyordu ama

Desene pzt çekişmemiş enfes olacak
mega tv de m, kara sevda ben star diye hatırlıyorum bir kontrol edeyim senin lafına güven olmaz

paramparça yerinde kalırsa ab yi zorlarız kösem nurgül sultan han hazretleri olarak

mega tv de m, kara sevda ben star diye hatırlıyorum bir kontrol edeyim senin lafına güven olmaz

paramparça yerinde kalırsa ab yi zorlarız kösem nurgül sultan han hazretleri olarak
Star da olabilir ben de tam hatırlamıyorum kaç ay geçti üstünden. Sen teeee ilk yayınlandiği hafta öve öve bitiremiyordun.

Paramparça mı kaldı bee

Star da olabilir ben de tam hatırlamıyorum kaç ay geçti üstünden. Sen teeee ilk yayınlandiği hafta öve öve bitiremiyordun.
biz xemrexxx olarak yayınlandığı kanal göre değerlendiririz dizileri

Paramparça mı kaldı bee
işte yerinde kalırsa köseme yarar bu durum içerde dışında izlenen iş yok şu an pazartesi o da 4 reklamlı hale gelsin bir 1 puan falan düşer

Iyy köylü "puan" ne? Reyting o. .ss

Ooo yunanistan da yayınlandiği için seviniyordun bilemem
şimdi yayınlandiği kanal diye çıkış yapma

Ooo yunanistan da yayınlandiği için seviniyordun bilemem
şimdi yayınlandiği kanal diye çıkış yapma
ayol hep diyorum biz objektif değerlendiririz @Çiğdem- in sevgili tubişinin dizisi de bu yüzden başarısız diyoruz : fgsn başrolü engin fgsn yapımcısı ay yapım fgsn ile hemen hemen aynı kanallarda yayınlanan kpa ama reyting fgsn nin 4te 1i bile değil

hadi ben yatıyorum arkamdan çok atıp tutma