nerde fazla alio kimi yiyonuz ya[/QU biz hic kimi yemiyoruzama sadece bil ki adanaliyla m.yuzyilin ilk sezon reytnglerinde adanali baya onde
nerde fazla alio kimi yiyonuz ya[/QU biz hic kimi yemiyoruzama sadece bil ki adanaliyla m.yuzyilin ilk sezon reytnglerinde adanali baya onde
adanali ab 25 totalde 19 reyting aldimi ?
adanali ab 25 totalde 19 reyting aldimi ?
muhteşem yüzyılın totalde 18 reytingi geçtiği bi gün göstersene bırak şimdi ab yi falan
Mobilden girdigi icin öyle alinti yapmak zorunda![/QU tesekurler.inanin elimden geleni yapiyorum
O zamanlarin reytingleri paylasilmis.. Bence son derecede yanlis, cünkü simdi daha da cok rekabet var diziler arasinda..
Mobilden girdigi icin öyle alinti yapmak zorunda![/QU tesekurler.inanin elimden geleni yapiyorum
Yok estagfurullah. Mobilden girmen bile bizim icin cok güzel ..
onu geçicen işte rekabet eskiden çok daha fazlaydı şimdi ne rekabeti ezbere konuşma
O zamanlarin reytingleri paylasilmis.. Bence son derecede yanlis, cünkü simdi daha da cok rekabet var diziler arasinda..
Su an carsamba gününde herkesin izledigi dizisi var.. Her kanalda izlenilen dizi var!
adanali ben ilk 10a giremedigi zamanlari bilirim adanali baslatmasi için atv mail yagmuruna tutun baslatsin bide çarsamba koysun bakin bakalim kaç reyting alio
eskiden rekabet çok daha fazlaydı adanalı,asi,yemekteyiz,var mısın yokmusun falan binsürü şey vardı 10 reytingi geçen sonra hanımın çiftliği falan geldi rekabet eskiden daha fazlaydı
eskiden rekabet çok daha fazlaydı adanalı,asi,yemekteyiz,var mısın yokmusun falan binsürü şey vardı 10 reytingi geçen sonra hanımın çiftliği falan geldi rekabet eskiden daha fazlaydı
aga şimdi çerez ama eskiden acayip izleniyodu varmısın yokmusun yemekteyiz falanyemekteyiz varmısın yokmusun program mi diyorsun senkanka vadiyi ve m.yüzyil hayrani olarak bunlar çerez su börek simdi yayinlansa bunlar ki yayinlanio
foxta
varmısın yokmusun dibe vurdu
nese 15 mart günü görüsürüz
takas senide beklerim sende m.yüzyil özetini geçer dion heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?