Yeni Dizilerden Hangisi Zirveye Oynar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zamanlarin reytingleri paylasilmis.. Bence son derecede yanlis, cünkü simdi daha da cok rekabet var diziler arasinda..

O zamanlarin reytingleri paylasilmis.. Bence son derecede yanlis, cünkü simdi daha da cok rekabet var diziler arasinda..

onu geçicen işte rekabet eskiden çok daha fazlaydı şimdi ne rekabeti ezbere konuşma

adanali ben ilk 10a giremedigi zamanlari bilirim adanali baslatmasi için atv mail yagmuruna tutun baslatsin bide çarsamba koysun bakin bakalim kaç reyting alio

Su an carsamba gününde herkesin izledigi dizisi var.. Her kanalda izlenilen dizi var!

eskiden rekabet çok daha fazlaydı adanalı,asi,yemekteyiz,var mısın yokmusun falan binsürü şey vardı 10 reytingi geçen sonra hanımın çiftliği falan geldi rekabet eskiden daha fazlaydı

adanali ben ilk 10a giremedigi zamanlari bilirim adanali baslatmasi için atv mail yagmuruna tutun baslatsin bide çarsamba koysun bakin bakalim kaç reyting alio

Bu saatten sonra Adanali dizisinin tutmasi cok cok zor.. Son sezonun reytingleri kötüydü

eskiden rekabet çok daha fazlaydı adanalı,asi,yemekteyiz,var mısın yokmusun falan binsürü şey vardı 10 reytingi geçen sonra hanımın çiftliği falan geldi rekabet eskiden daha fazlaydı

Eskiden 40-50 dizi varken, su an o dizi sayisi 90-100ü bulmustur.. Su an rekabet daha fazla

yemekteyiz varmısın yokmusun program mi diyorsun sen
kanka vadiyi ve m.yüzyil hayrani olarak bunlar çerez su börek simdi yayinlansa bunlar ki yayinlanio

foxta

varmısın yokmusun dibe vurdu

Kreys kardes sana zorla mesaj yazdiran yok.istemiyosan yazma.yaziyosun sonra cesitli bahaneler uyduruyosun.

adanalının tekrar başlaması çok çok zor başlasa bile eskisi kadar izlenmez oktay kaynarca nın yeni dizisi var o kadroyu bir araya getirmeleri imkansız serenay sarıkaya lale devrinde daha birçok oyuncu var

nese 15 mart günü görüsürüz

takas senide beklerim sende m.yüzyil özetini geçer dion heralde

yemekteyiz varmısın yokmusun program mi diyorsun sen
kanka vadiyi ve m.yüzyil hayrani olarak bunlar çerez su börek simdi yayinlansa bunlar ki yayinlanio

foxta

varmısın yokmusun dibe vurdu
aga şimdi çerez ama eskiden acayip izleniyodu varmısın yokmusun yemekteyiz falan
kapalıçarşı,melekler korusun,hanımın çiftliği diğer birçok program vardı hani fks14 diyo ya rekabet daha azdı diye

bn usuta kemalin tutacağını düşünüyorum ama belli olmaz herşey çok değişiyor... umarız tutar... eve düşen yıldırımda sadece devam edebilecek retingleri alsın yeter çünkü o diziyi merakla bekliyorum... ha babam uzayın ilk bölümünü izlemeden tutar veya tutmaz demek istemiyorum

kreys hani msj yazmayacaktin?
bu arada destere nerde ya?