Yeni Dizilerden Hangileri Tutar?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,968
Puanı
1,061
Atv de uzun süredir tanıtımı süren 'tozlu yollar'senaryosu ile ilgi çeken 'ben onu çok sevdim'efsane filmden çekilen 'tatar ramazan' seksenler in devamı 'doksanlar'başrolü değişen 'karagül' farklı işlerin şirketi D yapımın dizisi 'derviş garip' Hangileri reyting anlamında iyi gider?

Ben onu çok sevdim,tozlu yollar,doksanlar

Karagül kanal arkasında durursa tutar tozlu yollar kadrosu mükemmel ama uzun süre iyi gitmez intikam olayından farklı bir şeyler bulmazsa. ben onu çok sevdim idiL fırat -mehmet aslantuğ-Pana kısa sürede düşer bu üçlüyle.tatar ramazan başrolü kötü tutmaz-derviş garip pt2 de iyi gider.

Favorim Tozlu Yollar'da hala verecekler

Ben Onu Çok Sevdim Pana'dan ötürü sevmesemde başrolleri kanalın seçtiğin çok belli olduğundan gideri var dizinin.Eğer bu dizi tutarsa atv sayesinde tutar Pana'ya kalsa dipte bucakta hangi oyuncu varsa onu kullanırdı kesin.

Derviş Garip Engin Günaydın yeter tutması için😉

doksanlar diyorum 90'lar benim yılım

@Forumdash tozlu yollar en iyi kadroya sahip gibi yenilerden devam edenleri katarsak ilk 5tedir bence

@Forumdash tozlu yollar en iyi kadroya sahip gibi yenilerden devam edenleri katarsak ilk 5tedir bence
Ben Onu Çok Sevdim haricinde yazdiğim dizilere güvenim ve hevesim varda bi o diziden şüpheliyim.Oda çarşamba yayınlanırsa Hürrem izlediğimden dolayı ona bakmam zaten

Hürrem varken başkası izlenmeZ. bircedn ümitliyim diziyi 5 reyting civarı tutsa yeter

ben onu çok sevdim tutabilir tozlu yollar gününden dolayı tutmayabilir derviş garip doksanlar ve karagül belki tutar tatar ramazan tutmaz gibi bence

Karagül ve Tozlu Yollar..