Yeni diziler hangi günü gelir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaMeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaMeT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2
Puanı
119
Sihirli Annem ve Üsküdar'a Giderken sizce hangi günde başlayacak ve hangi dizileri oynatacak?

Sihirli Annem Star'ın boş olduğu Çarşamba gününe gelmez.
Benim ihtimallerim:
Pazar 20.00>Sihirli Annem|Pazar 22.00>Behzat Ç.
Pazar 20.00>Sihirli Annem|Çarşamba 20.00>Behzat Ç.
Cuma 20.00>Sihirli Annem|Pazar 20.00>Geniş Aile|Çarşamba 20.00>Behzat Ç.

Üsküdar'a Giderken Çarşamba'ya gelir. Orada tutmaz zaten.
Çarşamba 20.00>Üsküdar'a Giderken|Çarşamba 22.15>Nuri
Pazar 20.00>Üsküdar'a Giderken|Çarşamba 20.00>BKM Mutfak|Çarşamba 22.15>Nuri

Sizce bundan daha farklısı olabilir mi? Yalnız kesin bir şey söyleyeceğim:
Bu iki dizide her iki kanalın belkide bir dizisinin reytinglerinin çok düşmesine sebep olabilir. :)

Arkadaşım dediklerinin hepsi yanlış bence... Behzat Ç. hem Total'de hem AB'de Star'ın en çok izlenen dizisi... Star onun gününü zor tutturdu. Pazar 20.00-23.15 Behzat Ç. bu değişmez... Olursa cuma 20.00-21.50 arası olur.

Star, sürekli Sihirli Annem'in tanıtımını giriyor. 2 hafta sonra başlar bence. Günü kestirmek şu an çok zor. Bence bir dizisi erken final ya da sezon finali yapacak. Ona göre belirleyecekler yayın akışını. Behzat Ç erken sezon finali yapıp Pazar günü yayınlanabilir. Bildiğim kadarıyla Behzat Ç ekibi yazın sinema filmi çekecek. Bu nedenle erken sezon finali yapacak olabilirler. Diğer bir ihtimal ise Geniş Aile veya İzmir Çetesi'nin yerinin değiştirilmesi olabilir ama o da şimdilik pek mümkün gözükmüyor.

Üsküdar'a Giderken ise Cumartesi 20.00 veya Cumartesi 22.00 olur diye tahmin ediyorum. Ya Akasya Durağı erken sezon finali yapar ya da Kavak Yelleri erken final yapar. BKM Mutfak'ın yeri ile oynamazlar. Çarşamba ateşine de atmak istemezler...

Sihirli Annem'in ilk başladığı günden beri günü Pazar'dır. Zaten Türk televizyonlarında fantastik diziler genellikle haftasonu yayınlanır. Cuma'da olabilir ama Geniş Aile bu sefer Çarşamba daha başarısız olur. Cumartesi olsa İzmir Çetesi Çarşamba yine tutunamaz. Star en iyi dizisini(Behzat Ç.) Çarşamba'ya almalı bence. Diziyle ilgili yorumlara baktığımız zaman Perşembe olmasını isteyen bir kitle de var. Bu sefer Dürüye'nin Güğümleri ne yapacak?
Star'ın adam akıllı bir düzenleme yapması gerekiyor. Sihirli Annem Star'a bir dizi kaybettirebilir. Ben Star yöneticilerine kolaylık diliyorum :)

Adminim Behzat Ç. sezon finali yapacaksa Star'a kolaylık dilemeye hiç gerek yokmuş. :) Lafımı geri aldım.
Üsküdar'a Giderken'in tutunamayacağından nedense %100 emin gibiyim.
Ayrıca adminim Akasya Durağı erken sezon finali yapar derken yoksa bir sezon daha mı devam edecek bu işkence? :)

Behzat Ç'nin Pazar dışındaki bir günde başarılı olması zor bence. Pazar, 22.00 denerler belki. Gerçekten Star yöneticilerinin işi zor bu noktada :)
Sezon finali yapacak diye bir şey yok. Onu ben olabilir diye söyledim. Olmama ihtimali daha yüksek yani :)

Üsküdar'a Giderken için o kadar emin konuşmamalısın bence. Dizi şimdiden ilgi çekmiş gözüküyor :)

Akasya Durağı'nın biteceğine dair hiçbir haber yok. Devam edecek gibi. Bence Mayıs sonu sezon finali yapıp yaza tekrar başlarlar. Temmuz - Ekim arası yayınlanıp final yapar :)

Sihirli Annem:
Cuma > 20.00
Genis aile > FINAL

üskudar:
Cumartesi > 20.00
Kavak Yelleri > 22.15
Akasya Duragi > FINAL

Çok açık bence;

Üsküdar'a Giderken : Çarşamba 20:00,başka oluru yok,başka boşluk da yok...

Sihirli Annem : Çarşamba 20:00 veya Perşembe 20:00,Dürüye'nin biteceği kesin zaten...

Sihirli Annem'in hafta içi yayınlanacağını sanmıyorum. O tip bir dizinin hafta içi yayınlandığını daha önce hiç görmedim.

Haklısın da hafta sonları artık oturmuş kemik dizilerle dolu, haftasonu PT2'de yayınlamak da bu kadar tanıtılmışken absürt olur,mecbur hafta içi yayınlayacak, o da dediğim günlerden başka gün olmaz, bir ihtimal pazartesi de olabilir ama artık bu sezon Küçük Sırlar'ı yerini oynatmadan devam ettireceklerdir...

Nasıl yapacaklarını bilmiyorum ama Cuma, Cumartesi veya Pazar dışında bir günde yayınlanmasına ihtimal vermiyorum.
İzmir Çetesi'ni Çarşamba veya Perşembe'ye taşıyabilirler...

O zaman İzmir Çetesi final diyorsun, Nuri'den bile kötü bir son olabilir,cumartesi bile zar zor izleniyor,Kanal D'de olsa kaldırılabilirdi...

Aslında en güzeli böyle sezon bitmişken dizi çıkaracağına bir kaç hafta daha sabredip yazın başlatmak,belki şimdi başlasa en fazla 6-7 hafta ağır toplarla güreşecek ama bu süre yayından kaldırılması için yeterli, sabredilmesi en yararlısı...

İzmir Çetesi, Nuri'den çok daha iyi bir dizi. Bence hangi gün olursa olsun ilk 10'u zorlayacak reytingler alır.

Bence de birkaç hafta daha beklenip yazın başlatmak daha mantıklı.

Ozan biraz duygularına göre davranıyorsun bence... İzmir Çetesi aşırı ilgi çeken bir dizi değil... İlk 5'e girmişliği yok. Bir de aldığı en yüksek reyting 4.5 ve en iyi derecesi yanılmıyorsum 7.lik. Günün son dizisi oluyor genellikle. Belki AB'de sondan ikinci olmuştur bir kez. O yüzden Star'a göre fena değil ama Star günün son dizisi olan ve genellikle 3-3.5 rating alan bir dizi sevilmiyor demektir.

Ozan biraz duygularına göre davranıyorsun bence... İzmir Çetesi aşırı ilgi çeken bir dizi değil... İlk 5'e girmişliği yok. Bir de aldığı en yüksek reyting 4.5 ve en iyi derecesi yanılmıyorsum 7.lik. Günün son dizisi oluyor genellikle. Belki AB'de sondan ikinci olmuştur bir kez. O yüzden Star'a göre fena değil ama Star günün son dizisi olan ve genellikle 3-3.5 rating alan bir dizi sevilmiyor demektir.
Ben aşırı ilgi çeken bir dizi olduğunu iddia etmedim ki. Ya da 5-6 rating alacağını... Yine şu an aldığı ratingleri alacağını düşünüyorum sadece.

İnşallah bu saçma Sihirli Annem dizisi için İzmir Çetesi ve Behzat Ç' nin gün ve saatine dokunmazlar. [sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Sihirli Annem Pazartesi 20.15 Küçük Sırlar 22.30
Üsküdara Giderken Cumartesi 20.00 Akasya Durağı 22.30 Kavak Yelleri Final Mayıs ayında

Abartma :F

09.04.2011 | 20:57 | İzmir Çetesi | Reyting: 3,50 | Share: 8,90

02.04.2011 | 21:01 | İzmir Çetesi | Reyting: 4,50 | Share: 10,90

26.03.2011 | 20:46 | İzmir Çetesi | Reyting: 3,80 | Share: 9,40

19.03.2011 | 20:56 | İzmir Çetesi | Reyting: 4,40 | Share: 10,30

12.03.2011 | 20:51 | İzmir Çetesi | Reyting: 4,80 | Share: 11,20

05.03.2011 | 20:29 | İzmir Çetesi | Reyting: 5,40 | Share: 13,20

İzmir çetesi totalde biraz düşük ama AB' de haftalardır ilk 7' de. 4.50'nin üzerinde çok reyting aldı totaldede. ayrıca cumartesi günü yahşi cazibe, akasya durağı gibi yüksek reyting alan komedi dizilerinin ve acun' un en güçlü programlarının yayınlandığı gün izleyici kitlesi edinmeyi başardı. stv' nin bile en çok izlenen dizisinin cumartesi olduğunu hatırlatırım. (şefkat tepe) aynı şekilde fox' ta da 2.' liğe yükselen lale devri var. şimdide show' da survivor var ve çok yüksek reyting alıyor. İzmir Çetesi Kanal D' de olsaydı ilk 4' e girerdi ama Behzat Ç gibi Türkiye' nin en çok konuşulan dizisi bile (sözlüklerde yüzlerce sayfa yazı yazılmış) Star' da 4 reyting yeni almaya başladı. İlk 10' a bile giremiyor hala sanırım. Star' ın diziler konusunda bir garipliği var ama hala çözemedim. :d