Yeni Diziler İçin Kimlere Teklif Götürüldü?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,572
Puanı
1,061
thumbnail_1417782576.jpg

Yakında başlayacak olan ve şimdiden merakla beklenen iki diziden yeni haberler var!

Homeland ve Pretty Little Liars'ın Türkiye uyarlamaları için birbirinden ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşulmaya başlandı. Yapımcılığını Medyapım'ın üstleneceği yerli Homeland için Kenan İmirzalıoğlu ve Seda Bakan'a, O3 Medya'nın yapacağı yerli PLL için ise Merve Boluğur, Seda Önder, Fulya Zenginer, Eda Ece ve Ezgi Eyüboğlu'yla görüşüldüğü iddia ediliyor. Oyuncuların teklifleri kabul edip etmeyecekleri henüz belli olmasa da haber şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

İki dizinin de 2015'te yayına girmesi planlanıyor.

Son düzenleme:
Pretty Little Liars için kadroyu tamamen fanlar oluşturmuş gibi geldi. Ayrıca Homeland yakın bir zamanda başlamayacaksa Kenan'e teklif götürüldüğünü de sanmıyorum. Zaten Kenan'da kabul etmez, bir sezon ara verecektir ekrana. Seda Bakan'da Kardeş Payı'nda değil miydi? Haberin doğruluk payı yok gibi. :)

Pretty Little Liars için kadroyu tamamen fanlar oluşturmuş gibi geldi. Ayrıca Homeland yakın bir zamanda başlamayacaksa Kenan'e teklif götürüldüğünü de sanmıyorum. Zaten Kenan'da kabul etmez, bir sezon ara verecektir ekrana. Seda Bakan'da Kardeş Payı'nda değil miydi? Haberin doğruluk payı yok gibi. :)
Dedikodu olduklarını söyledim zaten, netleşince neler olduğunu görürüz... :)

pll için eda ece ve merve boluğur iyi olur
homeland in sonu reaksiyon gibi olur türkiyede şu an için

Eda Ece Beni Böyle Sev dizisinde rol alıyor nasıl bu diziye gelecek @aserat54 ? Haberin inandırıc yönü yok, Eda Ece ile bir sezonluk anlaşması var sonuçta BBS'in.

Eda Ece Beni Böyle Sev dizisinde rol alıyor nasıl bu diziye gelecek @aserat54 ? Haberin inandırıc yönü yok, Eda Ece ile bir sezonluk anlaşması var sonuçta BBS'in.
Bana söylenen haber böyle, hem büyük ihtimalle yeni sezonda yayına girer diziler. Ama dediğim gibi kadrolar daha belli değil...

Yerli Homeland'ın bayan tercihine bayıldım. Seda Bakan fena yakışır role.

PLL için ise Fulya Ve Ezgi olsa iyi olur. Zaten Merve ve Seda cepte.:X