E endgame Favori Üye Katılım 1 Kasım 2010 Mesajlar 9,946 Reaksiyon puanı 16 Puanı 259 14 Mayıs 2012 #41 Tarih ver, reytingini ölçelim, benim anladığım KVP'ye hakaretler olmayacak, sadece bir iki taş olacak, öyleyse sorun olmaz bence.
Tarih ver, reytingini ölçelim, benim anladığım KVP'ye hakaretler olmayacak, sadece bir iki taş olacak, öyleyse sorun olmaz bence.
beyazsoy Konu Sahibi Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,669 Reaksiyon puanı 13,173 Puanı 1,059 14 Mayıs 2012 #42 endgame' Alıntı: Tarih ver, reytingini ölçelim, benim anladığım KVP'ye hakaretler olmayacak, sadece bir iki taş olacak, öyleyse sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla ... yok canım ne hakareti bu dizi dini içerikli komedi dizisi. ))))))) ilk bölümü yazdım şimdi yayınlayacagım
endgame' Alıntı: Tarih ver, reytingini ölçelim, benim anladığım KVP'ye hakaretler olmayacak, sadece bir iki taş olacak, öyleyse sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla ... yok canım ne hakareti bu dizi dini içerikli komedi dizisi. ))))))) ilk bölümü yazdım şimdi yayınlayacagım