yeni dizi: Hortlaklar Hadisi 1. bölüm

kaç puan

• 10

Oy: 4 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
bizim üç mafyaöz ülkeyi kurtarmak için gitikleri kuzey ırakta ölürler. ve berzah aleminde düşerler...
1.sahne: berzah alemi
itamem her zamanın gibib gözlerini pörtleşmiş şakın bir vaziyettedir etrafında döner :)))
itamem: ustaaaaa biz nerdeyiz. en son vurulmuştum
Talop: itamem ben nerden bileyim anlımda imammı yazıyor :))))
Yelludba : abi dünyada emir vermeyi biliyodunhadi sıkıyorsa şimdide emir verde görelim :)))))
talop: Yelludbaaa kızdırma beni olmayan beynini ben almayım :))))))
Yelludba: abi kızmasan benim tahminim var en son dünyada üçümüzde vurulmuştu sanırım tahtalı köyü boyladık :)))))

2: sahne. beyazımsı bir bulut görünür aam bizim üç silahşör bu nura bakamazlar gözleri kamaşır

talop endişeli bir şekilde ne yapacagını şaşırır ve nura bakmaya çalışır
talop, heme elini silahına atar

talop:Yelludba benim silahım nerde çabuk silahını ver.
Yelludba: abi bu alemde silah işlemez boşuna ugraşma. artık koy ver gitsin dünyada okadar lebeli çekirdek gibi adam öldürdün bunların hesabını vereceksin artık
talop: Yelludba beni kızdırma gören seni camiden çıkmaz zanedecek. asıl sen nasıl hesap verecen..
itamem: ustaaa şimdiden birbirimize düştük. ne pis bi adamışsın yahuu ölünce hemen bizi sattın kaypak gibi kayıyon ustaaa :))))))))))
talop kızmıştır gözünü pörtletir
talop :itamemmmmmmmmmm kızdırma ebni
itamem: abi gözlerini öyle yapma kimse burda korkmaz sende artık :)))))))))

3.sahne: beyaz ışıktan ayak sesleri gelir beyaz sakallı bir dede çıkar nurdan

beyaz sakallı dede: sonunda sizde öldünüz . hiç ölmeyeceksiniz sandınız deyil mi
talop: sen Allah mısın?
beyaz sakallı dede: haşa . ben yokum ben sadece bir ışık oyunuyum sizi ceheneme götüreceğim
talop: ama hiç kabir azabı çekmedik hiç sorgu suale yapılmadı. köyü imamı bunların olacagını söylemişti ama :))))))))))) biz masumum biz dünyada yaptıklarımızı iyilik için yapmıştık
beyaz sakallı dede: sizin günahını okadar çok ki sorgu suale gerek yok. dünyada figüran mügüran dinlemediniz öldürsünüz :)))))) dünyada adam kalmadı bire kafirler :))))))))))
Yelludba: vallahi dede benim günahım yok talop dedi ben yaptım bütün suç onun ben emir kuluyum :))))))))
talop: Yelludba senin aklın yokmuydu niye uydun bana hekesin günahı kendine :))))))))
itamem: dede şimdi biz dünyadaki şeyleri ,islama en hayrı dokunmuş olan türk milletini korumak için yaptık bunları
beyaz sakkalı dede: tabi o hanları hamamlarıda onlar için üstüne kondunuz dimi sizi mendaburlar :))))))
itamem: yaw dede hani ameller niyetlere göreydi. bizim niyetimiz temizdi yahuu. biz hakımızı istiyoruz..
beyaz sakkalı dede: peki ozaman sizi dünyaya yoluyoruz yaptıgınız kötülükleri temizleyin
talop:nasıl yapacagız bunu adam ölmüş nasıl düzelteceğiz bunu
beyaz sakallı dede: onuda ben sözleyemiyecem bunu siz bulacaksınız

der ve bizim üç silahşörü dünyaya gönderir

s:4 vuruldukları yerden hiç bişey olmaış gibi uyanırlar..

talop: sizi gördüğüm rüyayı nalatsam inanmazsınız
itamem: anlaşılan o rüya değil usta o gerçekti bizi dünyaya geri yolladılar
talop: ha s.... bibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb :)))))))))))))))
itamem: usta küfür etme daha dünyaya yeni geldik şimdiden bizi geri gönderme şimdiden günah kazanmaya başladın. sonra bunu temizlemesi var ha :))))))))))

der ve üç kafadar nasıl sevap işleyeceklerini düşünmeye başlar....

Anketi genişletiyorum şimdi izninizle ya da katılmayabilirsin tabi istersen reytinge ama bence katıl. :)

Haklısın ama o zaman ölçemeyiz. :D

Neyse senin kararın tabi, ileriki haftalarda ölçülmek istersen anketi ona göre açarsın. :)
abzürt dizileri anlayan az olur birde zaten kurtlar vadisi fanatikleri ne oy verecegi belli :))))))))))))) sonuç şimdiden belli

tam puan 10 puan verdim.... yılın en başarılı dizisi gerçeklerede uygun, helal olsun beyazsoy tebrik ederim :)))

rica ederim ne demek :)

hakedene hakettiği 10 puanı vermek lazım haftalık reytinglere katılmıyorsun katılsan kesin birinci olursun bu konuyla, son yıllardaki en özgün ve en düzgün konulu diziyi yazıyorsun ...
sagol da okadar değil. abartmayalım :)))) kurtlar vadisi olmazsa bu dizi çıkmazdı :))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir