M TV Yeni Dizi "Fav10 Şirketi" | Yakında M TV'de

Ayyy inş. @serhatt ve @Dosi yi o gökdelenden aşağı atarım
İnşallah @xemrexxx . Yardıma ihtiyacın olursa "diğeri" için seve seve koşa koşa uça uça işimi gücümü bırakıp gelebilirim. Ama yok, güç lazım olacak o iş için. Gücümü bırakıp gelmiyim gücümle beraber gelirim
@Dosi ile aranızda ne gibi bir sorun var bilmiyorum ama çözüm odaklı olduğu için mutlaka sorununuzun en kısa sürede çözuleceğini düşünüyorum.
çünkü ben de öyle olmuştu

Onunla aramızda sorun yok, o bize takılmayı seviyor
@xemrexxx sevdiği kişilere böyle takılır. Onun hiç bir mesajını ciddiye alma

SeeeYi naşlat hakkını yeme miydi o söz tam olarak hatırlayamadım şimdi ama doğruya doğru eğer 2 kişi yöneticekse hadi @The_Erinch tamam da @Dosi gibi birisi varken @Angelica ne alaka ki ? S. at (yanlış ya da eksik yazmadım. @S.G.A.T. da değil anlayın işte
doğru demiş. O bile daha iyi seçenek.

Reactions: STAR and Angelica

Moruklar yönetemez şirketi ben onları huzurevine yollarım inzivada dinlensinler bir güzel.
@Angelica @The_Erinch

Siz bizden ne istiyorsunuz yahuu

Reactions: serhatt and STAR
Ben de Dosi'yi devamlı olsum isterdim ama müsait olamadığı için diziye konuk oyuncu olarak birkaç bölüm konuk olacak tabi o da isterse ve hikayeyi beğenirse devamlı da kalabilir şu an için bir şey söyleyemem.

@Angelica konusu ise ben senaryo da onların olmasını istedim zaten asıl hikaye orda başlıyor ilk bölümü okuyunca daha net anlaşılacaktır.
------

Moruklar yönetemez şirketi ben onları huzurevine yollarım inzivada dinlensinler bir güzel.
@Angelica @The_Erinch
Her zamanki gibi hikayeye renk katacaksın. İlk bölümde yine formundasın.😉😊

Reactions: serhatt
Sağol canım, her zaman aynı istikrarla devam ben.

Reactions: STAR
Ayrıca @Zeyno -ne güzel- arkadaşı @Angelica yı kutlamak için sarılıyor ama bu sırada @The_Erinch ile @bazinga ne yapıyorlar ?

Reactions: Angelica