Yeni Dizi Çok Ses Getirecek

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Bir devrimin iç hesaplaşması kısaca. Tarihle roman arasındaki fark, belki de en çok bu örnekte tartışılmış geçmişte. Atatürk'ü eleştirmekle, kabul etmemek arasındaki ince çizgideki bu roman, yayınlanacak diziyle tekrar gündeme gelecek. Geçmişte yaşananlardan ders çıkarmakla intikam peşinde koşmanın neresinde olduğumuzun da bir göstergesi olacak. Dizi olarak çekilmesi, bu tartışmaları da beraberinde getirecek. "İşte çok sevdiğiniz Atatürk devrimleri ve sonrası" diyenlerle "Atatürk'ü karalamaya devam eden zihniyetin bir seçimidir bu dizi" diyenlerin konuşmalarına şahit olacağız.

Ben bir kanalın bu konuyu mutlaka gündeme getirmesini bekliyorum. Bağırmadan çağırmadan ama! Diziye gelirsek; fragman afili olmuş. Sonuçta gözardı edilemeyecek bir gerçek daha var; ideolojik halinden çok olayların kareler halinde izlenir şekilde sunumu galiba daha önem kazanıyor. Fragmandaki sahne seçimleri bunu gösteriyor; asılma sahnesi, mahkeme sahnesi, ateşli bir öpüşmeyle sarmalanmış.

Sina Koloğlu

Moderatörün son düzenlenenleri:
kurt kanunu dizisinde başrol ersoy ulubey aynı zamanda pala da var büyük ihtimal izlerim tabi günü de önemli

Iddiali bir diziye benziyor, saglam bir oyuncu kadrosu var.. Yolu açik olsun.

Seksenler dizisinin ardından yayınlanacak. Trt adına iyi reyting alabilir.

salı günü seksenler yokmu?

PT-2'de yayinlanacak bildigim kadariyla.. Bence dogru bir hamle.. Seksenler'in ardindan yayinlanmasi reytinglerini olumlu etkiler..

p2 mi yok ya p2 de yayınlamazlar bu iddalı bi dizi

İddialı oyuncu yok kadroda tek tanıdığım Kurtlar Vadisideki Ersoy Ulubey

Pana Film'in çekeceği bu dizi, Kurtlar Vadisi serisindeki oyunculardan oluşuyor desek yalan olmaz heralde. Bu arada Necati Şaşmaz hayranlarına duyuru yapayım; Necati Şaşmaz konuk oyuncu olarak dizide yer alacak. TRT 1'de yayınlanacak olması dezavantaj olsada, bu dizinin kaliteli bir iş olacağını düşünüyorum. Bakalım dizi nasıl olacak... İlk bölümünü izlemeyi düşünüyorum ve beğenirsem izlemeye devam edeceğim yani takipçisi olurum.

Son düzenleme:

Ersoy Ulubeyden başka hangi oyuncu var ki Kurt Kapanında

Sezon başında konuk olduğu sahneleri çekmişlerdi. Necati Şaşmaz Pusunun bu sezonki başında olduğu gibi sakal bırakmış şekilde karşımıza çıkacak.

Bu arada Ümit Acar (Ersoy Ulubey)'i ben yazliktan taniyorum.. Kendisi Kusadasi'ndan benim sitemde oturmaktadir, hatta denizde birçok arkadasimla yüzmüsüzdür. Konustum zaten Ümit Acar'la.. Esi de yanindaydi.. Bende dizi oyuncusu oldugumu söyledigimde, o meslek için uygun oldugumu söylemisti bende zaten o andan bugüne kadar kendimi gelistirtmeye basardim ve daha gelistiriyorum.. Umarim bu yaz da kendisini görürüm de yine keyifli sohbetler geçiririz.

Başrollerini Ümit Acar, Ali Başar, Pelin Akil, Bahar Kerimoğlu ve İlker Kızmaz'ın paylaştığı Kurt Kanunu'nun oyuncu kadrosunda Ahmet Somers, Funda İlhan, Göker Ersivri, Seda Yıldız, Uğur Arslanoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Ferhat Yılmaz, Yüksel Arıcı, Ferda İşil gibi isimler yer alıyor.