Yeni Co-Adminlerimiz: JT. & Prncss..

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumun başarılı & sevilen yöneticilerinden JT. ve Prncss.. Co-admin olmuştur. İkiside çok eskiden beri foruma büyük emekler verdiler.
Prncss.. tanımayanlarınız olabilir yakında döndü foruma ama eskiler tanır bilir... Zaten eskidende co-admindi. (3000'den fazla mesajı, 1000'den fazla konusunun silindiğinide belirteyim. İnanmayan WebArchive'ye bakabilir:))

Hayırlı olsun ikiside... Görevlerini başarıyla yerine getireceklerine innıyorum.

FF Üst Düzey Yönetim

Eskiler Yeniler Bilir Tuğba'yı Severim.. Ancak Diğerlerinin Hakkının Yendiği Düşüncesindeyim Bu Konuda Kimse Yanlış Anlamasın Bu Sadece Benim Fikrim.. Tuğbayla Aynı Zamanlarda Co Adminlikte Yaptım Ama Biraz Daha Zaman Geçip Bu Göreve Tekrar Geri Getirilmesi Düşüncesindeyim.. Tabi Bu Sadece Benim Fikrim.. Tuğbacım Sakın Yanlış Anlama..

BeNcE jt konu eksikliğinden hakettimiyor
Admin dediğin konu sayısıyla değil forum içindeki davranışları, hareketleri ve foruma manevi yararıyla belli olur...

Tuğba için aslında bende daha erken diye düşünmüştüm. Ama diğer arkadaşlar ısrar edince ben tek kaldım ve kabul etmek zorunda kaldım... Ama hakediyor o bu rütbeyi... Bundan sonra dahada hakedecek şekilde devam edecektir zaten.

Bence full alıntı ve fazla değeri olmıyan konularda 5bin konun olmasına karşın
çok feci önemli 200 konuna ve kendi upload konularına değişirim.
Kesinlikle hak ediyor..!

Eskiler Yeniler Bilir Tuğba'yı Severim.. Ancak Diğerlerinin Hakkının Yendiği Düşüncesindeyim Bu Konuda Kimse Yanlış Anlamasın Bu Sadece Benim Fikrim.. Tuğbayla Aynı Zamanlarda Co Adminlikte Yaptım Ama Biraz Daha Zaman Geçip Bu Göreve Tekrar Geri Getirilmesi Düşüncesindeyim.. Tabi Bu Sadece Benim Fikrim.. Tuğbacım Sakın Yanlış Anlama..
yok yanlış anlamam burak abi hatta benDe erKen oLduğu düşüncesindeyim.. ben geri döneli pek uzun bir süre olmadı geri döndüğümden beri de konu açmadım. sadece online olabiliyorum o yüzden henüz haketmediğimi düşünüyorum 😱
yinede layık gördüLerse teşekkür ederim ve elimden geleni yapmaya çalışırım..

Çalışana çalıştığının hakkını, Çalışmayanada çalışmadığının hakkını vericeksin 😉 Zaman gösterir zaten herşeyi. Bu 2 arkadas şimdiye kadar yüzleri kara çıkarmamış umuyorum ki bundan sonrada çıkarmayacaktır.
Hayırlı uğurlu olsun ...

hahaha :D herkes eski rütbe konularını bulurda ben bulamaz mıyım hayırlı olsun :D