- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
İngiltere'de BBC'de on beş yıldır ilgiyle izlenilen "Ready, Steady, Cook", Show TV'de !
Endemol Türkiye imzasını taşıyan yarışma çok yakında izleyiciyle buluşacak. Sadece İngiliz televizyonlarında değil aynı zamanda dokuz sezondur İtalya’da, Polonya, Norveç, Fransa, Güney Afrika ve Amerika'da da beğeniyle izlenen yarışma programı hem pratik mutfağın sırlarını hem de düşük bütçeli lezzetli yemeklerin püf noktalarını izleyiciyle buluşturuyor.
"En İyi Yemeği" yaptıkları iddasıyla stüdyoya gelen yarışmacı anneler, kendilerine eşlik edecek olan aşçıların getirdiği 20 lira tutarındaki 5 malzemeden en az 3 çeşit yemek yapacaklar.
Ama lezzet ustası annelerin sırrı, yanlarında getirecekleri ve sırlarını paylaşacakları, ev salçaları, tarhanaları, memleketten gelmiş tereyağları ile anında menü hazırlamakla kalmayacaklar, aynı zamanda tüm bu yemekleri 25 dakikada yapacaklar.
Sağlıklı, kolay ve lezzetli yemeklerin tariflerinin yer alacağı "Bence Benim Annem" programında günün en lezzetli menüsünü kimin yaptığına stüdyodaki jüri karar verecek ve günün birincisi belirlenecek !
Eldeki malzemeden harika yemekler hazırlayan, her gün izleyicisine en az 5 çeşit yemek tarifi veren bu eğlenceli yarışmada yemek yapmanın püf noktalarını, mutfağa dair küçük ipuçlarını da bulabileceksiniz.
"Bence Benim Annem" yarışması kolay ve hesaplı mutfak anlayışıyla Türk izleyicisinin ilgisini bu programa çekecek. Düşük bütçeyle, ve az malzemeyle ailelerine güzel yemekler yapmak isteyen ev kadınları, ailelerine kolay ve çabuk yemek hazırlamak isteyen çalışan anneler "Bence Benim Annem" tam da size göre bir program !
"Bence Benim Annem" Çok Yakında Show TV'de Başlıyor !
Son düzenleme: